RETRO RÁDIÓ

Ezért lopta el Király Linda apja kocsiját





A nagysikerű  NőComment! című talkshowban hétről hétre négy ismert nő és egy férfivendég boncolgatott hétköznapi vagy éppen szokatlan, nőket érintő témákat. Dobó Kata, Király Linda, Kiss Orsolya, Hadas Kriszta és Steiner Kristóf többek közt arról beszélgettek, hogy kinek milyenek voltak az iskolaévei, mennyire voltak szigorúak gyerekként a szülei.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.08.24.
Király Linda autólopás énekesnő

"Már húsz napja tart a suli, éljen" – kezdte a műsorban Ábel Anita. "Luca nálunk most ment felső tagozatba, és már most elkezdte a az idegeskedést, hogy ilyenkor a jegyek már számítanak. Én próbálom nem stresszelni, hisz engem elég sokat stresszeltek gyerekkoromban, úgy gondolom, hogy ezt nem kell a gyerekre rátenni, nem egy matek hármason fog múlni az élete és a boldogsága" – magyarázta a műsorvezető, akinek a legnagyobb mumus a matematika volt.

"Az egész családunk fizikus-matematikus, ehhez képest én megbuktam. Nekem volt egy nyár, amikor a nagybátyám a fejébe vette, hogy megszeretteti velem a matematikát. Volt egy radír meg egy ceruza, én azokkal játszottam, ő meg egy óra után felkel, és megmondta anyámnak, hogy feladja, menthetetlen vagyok" – elevenítette fel a történetet Anita, akivel Dobó Kata is nagyon egyet tudott érteni. A színésznő édesapja ugyanis szerette volna, ha kislánya a reál tárgyak iránt érdeklődik, később azonban belátta, hogy ez nem fog menni.

"Apának két-három műszaki diplomája volt, én meg teljesen hülye voltam matematikából, ezzel nem lehet mit csinálni. Apa próbált korrepetálni, hamar elvesztette a türelmét, sosem szerettem ezt a tárgyat, és nincs is rá szükségem mióta felnőtt vagyok. Teljesen megkeserítette a gyerekkoromat, hogy nem tudtam megfelelni az elvárásoknak. Amikor eldöntöttem, hogy a színészet fele orientálódom, azzal tudtak együtt élni, sőt pártolták is" – tette hozzá Kata.

A vendégek közül talán Király Linda gyerekkora volt a legkeményebb, elmondása szerint otthon náluk rend volt és fegyelem, noha a szabályokat gyakran csak ő tartotta be.

"Nekem gyerekkoromban komoly megfelelési kényszerem volt a hűtő ajtaján lévő táblázat miatt. Ha jót csináltunk, szépen takarítottunk, megcsináltuk a házit, akkor piros pontot kaptunk, ha rosszat, akkor meg feketét. Ha pirosat kaptam, akkor büszke voltam, ha feketét, akkor meg kikészültem. Mindenesetre a tesóim konkrétan röhögtek, ha fekete pontot kaptak, szóval csak én vettem ezt olyan véresen komolyan. Később viszont fellázadtam, kiszöktem otthonról, és elloptam az apukám kocsiját. (...) Tényleg kemények voltak a szüleink, New Yorkban ráadásul mindenki szabad volt és bulizott, mi meg soha nem mehettünk sehova. Este nyolckor már otthon kellett lennünk, kész kellett lennie a házinak, és takarítanunk kellett. Mégis most felnőtt fejjek hálásak vagyunk, pedig akkor utáltuk – vallotta be őszintén az énekesnő, aki suli után gyakran diákmelózni is elment, dolgozott sminkboltban, kávézóban, és babyszitterként is.

Linda őszintén mesélt gyerekkoráról Fotó: Archív





Ezeket olvastad már?
Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Első gyermekét várja a Next Top Model Hungary sztárja – fotó!

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Ez a véleményük a Delta digitális műsorvezetőjéről a hús-vér kollégáinak

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Metzker Viki mellbimbója utat tör magának

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Lékai-Kiss Ramóna sosem volt még ilyen szexi: aprócska, párducmintás bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás