Hoppá! Több mint 6 millióval távozott Kasza Tibitől a TV2 sztárja

Hatalmas szerencséje volt a TV2 sztárjának Kasza Tibi műsorában. Kincsvadászok kereskedője elárulta, mi lesz a sorsa a közel 6 és fél millió forintos nyereményének.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.07.03.
TV2 jótékonyság Kincsvadászok milliók

Molnár Viktor két kereskedő társával, Fertőszegi Péterrel és Nagyházi Lőrinccel a Szerencsekerék műsorban vendégeskedett. A Kincsvadászok sztárjai nagyon jól érezték magukat a forgatáson, de azt álmukban sem gondolták, hogy egyikük hatalmas összeget nyer.

TV2 Kincsvadászok
A Kincsvadászok szereplői, Fertőszegi Péter, Nagyházi Lőrinc és Molnár Viktor előre megbeszélték, mi lesz a pénz sorsa, ha nyernek TV2

Egész nyereményét jótékony célra fordította a Kincsvadászok kereskedője

Még a műsor forgatása előtt megbeszélték a Kincsvadászok kereskedői, hogyha valamelyikük nyer, akkor a pénzt felajánlják. De, hogy végül közel 6 és fél millió forintot visznek haza, azt egyikük sem gondolta. Na persze nem bánják, hiszen a hatalmas összeg nagyon jól jön a kiválasztott alapítványnak.

„Sosem voltam szerencsés, a lottón is csak kettesem volt, pedig minden hónapban egyszer lottózom” – mesélte lapunknak Molnár Viktor, az AMIKOR Galéria tulajdonosa, akit idén a Kincsvadászok kereskedőjeként ismert meg egy ország. - „Szuper volt a forgatás, sokat nevettünk, biztonságot adott, hogy hárman voltunk. Fertőszegi Péterrel és Nagyházi Lőrinccel játszottunk. De az, hogy végül én állhatok ott a fődíj-játékban, és az utolsó pillanatban kimondom a megfejtést, és ezzel összesen több mint 6 millió forintot nyerek, azt álmomban sem gondoltam volna. 

Már a forgatás előtt megbeszéltük, hogy akárki nyer, a pénzt felajánljuk jótékonysági céllal. Mivel először Nagyházi Lőrincet hívták a műsorba, de ő csak úgy vállalta, ha mi is jövünk, így ő választotta ki a ZoNa alapítványt, amely árván és félárván maradt gyerekeket és családjukat segíti. A Péter által nyert tárgynyereményeket, a mosógépet, konyhai kisgépeket és hűtőgépet már el is vittük nekik, nagyon jó volt látni az örömüket. 

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás