Csúnyán kikosarazták Kasza Tibit a TV2 sztárjai

A Szerencsekerék műsorvezetője nem tette zsebre, amit a Kincsvadászok sztárjaitól kapott. Kasza Tibi ugyanis el akart adni nekik egy ránézésre antik tárgyat, de nem haraptak rá a horogra, sőt!



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2024.07.03.
kasza tibi Kincsvadászok visszautasítás

A nagy sikerű és hamarosan második évaddal jelentkező Kincsvadászok című műsor sztárjai pörgetnek ma este a Szerencsekerékben. Kasza Tibi és a műkereskedő-show kereskedői nagyon élvezték a forgatást, végig nagyon jó volt a hangulat. Fertőszegi Péter, Molnár Viktor és Nagyházi Lőrinc alaposan feladták a leckét a műsorvezetőnek, aki nagyokat nevetett a szakértők élcelődésén. 

Kasza Tibi
Kasza Tibi visszautasíthatatlan ajánlatot tett a Kincsvadászok sztárjainak, de csúnya kosarat kapott a kereskedőktől Fotó: TV2

Kasza Tibit visszautasították a TV2 sztárjai

Fergeteges lesz a hangulat a Szerencsevadászok szerda esti adásában, ahol a Kincsvadászok sztárjai vendégeskedtek. Kasza Tibi és Fertőszegi Péterék kölcsönösen zrikálták egymást, de egy ponton a műsorvezetőt csúnyán kikosarazták a műkereskedők. Előkerült egy antik gyertyatartó, amit a házigazda mindenáron szeretett volna rásózni a műkereskedő-show sztárjaira. Az ötágú tárgy még a szakértők ingerküszöbét sem érte el, látták, hogy szinte semmit nem ér, így mind a hárman kikosarazták, de nem adta fel, sőt tanácsot kért egy sztori elmesélése után az egyik kereskedőtől. 

„15 éves koromtól aktívan részt vettem a galéria életében, amikor is előkerült egy festmény Pécsről, egy padlásról, egy Tiziano” – mesélte Fertőszegi Péter. 

A legszürreálisabb az volt, hogy a tulajdonos, aki behozta mondta, hogy nem ért hozzá, ha 6 millió forintot kap érte, akkor már boldogan megy haza. Édesapám mondta neki, hogy inkább induljon 60 millióról a licit és meglátjuk mi lesz. Végül jutalékkal együtt 165 milliót kapott érte és még itt nem állt meg a dolog. Bekerült egy nagyobb gyűjteménybe és pár évvel később hallottam, hogy a gyűjtő 4 és fél milliárd forintért vette meg.

Na ez a történet indította be a Szerencsekerék műsorvezetőjének fantáziáját annyira, hogy kitalálta ő is ilyen üzletet szeretne, mondjuk érthető. 

Hogy végül hogyan pörgettek, nyertek-e pénzt Kasza Tibitől a Kincsvadászok sztárjai, az ma este kiderül a TV2-n a Szerencsekerékben!

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás