Házasság első látásra: Bogi nem csak bikiniben pózolt – Fotók

Gál Boglárka fotóira többen is reagáltak a sikeres realityből.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.07.09.
Házasság első látásra Bogi szicília

Szinte napra pontosan egy hónappal ezelőtt, június 8-án jelentette be Instagram-oldalán a Házasság első látásra című realityből ismert Bogi, hogy: „Megnyitom a nyarat habtestemmel a habokban.” Ki gondolta akkor még, hogy ezek a bikinis felvételek, melyek kapcsán egy hozzászóló megjegyezte: „Nagyon dögös fotók! És formás kemény fenék”, egy többfelvonásos fotósorozat kezdetét jelentik?! Most már tudjuk! Nézzük a folytatást!

bogi gergő
Fotó: TV2

„Csomó jó kép készült Szicíliában, majd lassan csepegtetem őket, viszont csak két napot strandoltunk, szóval lehet (de csak lehet), hogy a következőkön egy picivel több ruha lesz rajtam”
– írta még június 14-én Bogi, aki igazolva a mondást, miszerint ami késik, az nem múlik, a napokban közzétett egy újabb csokornyi Szicíliában készült fotót. Utóbbiakhoz ezt írta: 
„Mondtam, hogy néha ruha is volt rajtam! Durva, mi?”

Bár a képekre Bogi exe, Geri nem reagált, a Házasság első látásra két másik szereplője igen! Gyöngyi szívecskét, Petra szívecskés tekintetű smiley-val reagált.

Az alábbi képre kattintva megtekintheted Bogi frissen közzétett fotógalériáját és a két másik egykori feleség kommentjére adott reakcióját is! 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás