George Clooney és Amal Clooney vajon tényleg boldogok?

Az esküvőjükön megfogadták, hogy soha nem töltenek hét napnál többet külön, most mégis gyakran vannak távol egymástól. George Clooney és Amal Clooney számára a család és az ikreik a legfontosabbak, ugyanakkor munkamániásak is. Vajon az idillinek ismert házasságuk túléli a sok különlétet?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.15.
Módosítva: 2024.07.15.
George Clooney Amal Clooney távolság házasság

Tíz évvel ezelőtt, amikor Velencében összeházasodtak, George Clooney és Amal Clooney különleges fogadalmat tettek egymásnak.

George Clooney és Amal Clooney házassága bajban, túl sok időt töltenek a munka miatt külön - METRO
George Clooney és Amal nemrég négyesben vakációztak az ikrekkel –Fotó: Profimedia / Hot! magazin

„Az a megállapodásunk, hogy nem lehetünk egy hétnél tovább távolabb egymástól” – nyilatkozta akkor George az elfoglaltságaik összehangolásáról a The Sunnak. „Eddig ez jól ment, és a jövőben is sikerülnie kell!”

George Clooney már rég nem a pénzért dolgozik; élvezi!

Ám az elmúlt években ezt egyre nehezebb betartani. George hamarosan New Yorkba költözik egy évre, hogy a Broadwayn játsszon. 4000 mérföldre az ikreiktől és a Comói-tónál lévő villájuktól, ahol családként a legtöbb idejüket töltik. A házaspár kapcsolata – akiknek szeptemberben lesz a 10. házassági évfordulójuk – kezd repedezni a nyomás alatt. Pedig George mindig azt hangoztatja, hogy számára a családja az első.

Nekem már nem muszáj színészkednem

 – mondta 2021-ben az Oscar-díjas sztár a Varietynek. „A feleségemmel beszélgettünk erről, amikor hatvanéves lettem. Azt mondtam Amalnak: Mindketten szeretjük, amit csinálunk, de jobban kell ügyelnünk, hogy a munka ne menjen a család rovására!”

De a most 63 éves George azóta megrendezte az Egy csónakban című filmet, leforgatta a Két magányos farkas című mozit Brad Pitt-tel, és az év elején újabb produkcióba kezdett Adam Sandlerrel.

„George úgy irányítja a filmes tevékenységeit, mint egy őrmester: maximalista, és mindenkitől tökéletességet követel” – mondta egy bennfentes az In Touchnak, hozzátéve, hogy a helyzet csak extrémebb lett, amikor két barátjával hat évvel ezelőtt egymilliárd dollárért eladták a tequilagyárukat, a Ca­sa­mi­gost. „George már rég nem a pénzért dolgozik; egyszerűen csak élvezi!”

George és Amal Clooney házassága bajban, túl sok időt töltenek a munka miatt külön - METRO
George annyit utazik a munkái mellett, hogy a repülőtéren szinte családtagként fogadják – Fotó: Northfoto / TheImageDirect.com / Hot! magazin

Folytatódik a különélés

A 46 éves Amal is igen aktív életet él: emberi jogi ügyvédként hol Londonban dolgozik az ügyfelekkel, hol pedig a hágai Nemzetközi Bíróságon van jelenése. A karrierje sosem szorul háttérbe a fér­jéé­hez képest. George és ő még akkor sem állnak le a munkával, ha együtt vannak az olaszországi villájukban.

„Napi 18 órát áldoznak olyan projektekre, amikre elkötelezték magukat” – folytatta az informátor. „Csak akkor kapcsolnak ki, amikor vakációznak. Ám ha valaki a Comói-tónál él, nem tör rá a vágy, hogy nyaralni menjen. A szabadidejüket a hétéves Alexanderrel és Ellával töltik, nem pedig egymással, ami nem jó előjel a kapcsolatukra nézve. Mindig áradoznak egymásról – de vajon tényleg boldogok? Pedig túl sok forog kockán: az ikrek és a 600 millió dolláros vagyonuk. A válás rémálom lenne! Azt ígérik, hogy a jövőben igyekeznek több időt együtt tölteni. Talán majd most, hiszen George egy Broadway-darabban játszik majd, Amal pedig szintén New Yorkban lesz a Columbia Egyetem adjunktusaként.”

Titkos búvóhely

A pár 2021-ben vásárolta meg 8,3 millió dollárért a XVIII. századi Domain Le Canadelt, amely az új búvóhelyük lett. Az idilli ingatlan egy 425 hektáros provence-i borbirtokon található, medencével, teniszpályával, boules-pályával, kertekkel, dísztóval, olajfaligettel és 25 hektáros szőlővel.

George és Amal Clooney házassága bajban, túl sok időt töltenek a munka miatt külön - METRO
Három évvel ezelőtt vásárolták ezt az ingatlant – Fotó: YouTube / lehuffpost / Hot! magazin

Új családtag

Amal a szülinapjára kapott februárban egy tüneményes bernáthegyikölyköt. A Nelson névre hallgató eb azóta teljes körű családtag lett Clooneyék­nál, csatlakozva a másik kutyájukhoz, Rosie-hoz, aki George néhai nénikéje, a színésznőként annak idején igen népszerű Rosemary Clooney emlékére kapta a nevét.

George és Amal Clooney házassága bajban, túl sok időt töltenek a munka miatt külön - METRO
A kutyust Nelsonnak nevezték el – Fotó: YouTube / the world news / Hot! magazin

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás