Új életet kezdett George Clooney, ilyet még soha nem csinált!

A hollywoodi színész életében egy új fejezetet nyitott mindaz, amit a járvány miatti karantén alatt átélt az otthonában.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.01.24.
koronavírus család George Clooney

George Clooney a napokban régi bulizós életéről nyilatkozott a Variety-nak, amikor gy alkalommal olyan részegen érkezett a Szép kis nap! című romantikus film forgatására, hogy messziről lehetett érezni rajta az alkoholszagot. Most azonban már egészen más fontos neki és nem a tivornyázás.

Őszintén mesélte el mivel töltötte ideje nagy részét a koronavírus miatti lezárások alatt. Mint kiderült az elmúlt kilenc hónapot többnyire otthon töltötte feleségével és ikreikkel. Számára egy teljesen új világ nyílt azzal, hogy nem volt más dolga, mint mosogatni és pelenkát cserélni.

„Az utóbbi kilenc hónapot a családommal otthon töltöttük” - kezdte a The News oldalán Clooney. „Három évesek az ikreim, így egy kaland volt a sok mosogatás és pelenkacsere” - mondta tréfáson hozzátéve: „Főleg a sajátom.”

US director and actor George Clooney (R) and his wife Lebanese-British human-rights lawyer Amal Clooney pose on the red carpet upon their arrival for the premiere of the US series „Catch-22”, directed by Georges Clooney, on May 13, 2019 in Rome. (Photo by Tiziana FABI / AFP)

A hollywoodi sztár és felesége, Amal (42) nagyon hálásak azért, mert biztonságosan eltölthették ezt az időt otthonukban és meghitt pillanatokat élhettek meg. George Clooney azonban borzasztóan félti 87 éves édesapját, Nick Clooney-t, akit már nagyon szeretne látni.

„Hiányzik, hogy a családom többi tagjával is együtt lehessek” - zárta sorait a színész.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás