Gelencsér Timi randitippeket ad követőinek

Ki, ha nem ő? A csinos influenszer véleményére rengetegen adnak, így nem csoda, hogy sokan kérdeznek tőle a szerelem témakörében. Gelencsér Timi bátran megosztotta tanácsát a párkereséssel kapcsolatban.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.07.17.
Gelencsér Timi párkapcsolat randevú tanács

Sikeres a szakmában és a szerelemben egyaránt, ezért nem véletlen, hogy követői is hozzá fordulnak tanácsokért. Gelencsér Timi gyakran segít a közösségi oldalán az olykor kényesnek tűnő kérdésekben is, ezért kendőzetlenül válaszolt arra a kérdésre, hogy a mai világban hol érdemes ismerkedni abban az esetben, ha valaki komoly kapcsolatot keres. Meglepő választ adott. 

Gelencsér Timi és párja
Gelencsér Timi és szerelme hatalmas boldogságban töltik mindennapjaikat Fotó: Saját

„Azt a tanácsot kaptam annak idején, hogy ha szeretnék egy kitartó, motivált, céltudatos párt találni magamnak, akkor jöjjek ki reggel 7 órakor a Margitszigetre futni, mert jó eséllyel olyan emberekbe futok, akik ezekkel a kvalitásokkal, személyiségjegyekkel bírnak” – kezdte sorait Timi.

Gelencsér Timi fülig szerelmesen is szívesen segít

Ám boldog párkapcsolatban él jelenleg Simon Mátyás vállalkozóval, így nem szükséges megtalálnia a szerelmet, azonban tapasztalatait bátran megosztja követőivel. Így tett ezúttal is: 

Az influenszer számára elképzelhetetlen lenne az élet mozgás nélkül Fotó: Instagram

„Ha pedig egy megbízható társat keresek mindezeken felül, akkor jöjjek ki vasárnap reggel 7-kor, mert akkor valószínűleg az illető nem volt bulizni szombat este, nem ivott alkoholt, ha pedig kutyával jön, az nálam legalábbis egy plusz extra pont, egyébként biztos szereti a természetet és a sportot, ha itt fut” – zárta a monológját Timi, aki ezzel a tanácsával nemcsak a szerelemre, de a mozgás szeretetére is próbálja nevelni az őt követőket.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás