Nekiestek az emberek Victoria Beckhamnek, örökké emlékezni fog a támadásokra

Nem volt neki könnyű.



Megosztás
Szerző: L.A.
Létrehozva: 2024.06.15.
Victoria Beckham David Beckham támadások

David Beckham párhuzamot vont a Victoriával egykor történtek és az ismert énekesnő, Taylor Swift jelenlegi sorsa között. Victoria Beckhammel annak idején a focidrukkerek viselkedtek nagyon csúnyán.

EXCLUSIVE: Victoria and David Beckham Are Spotted Heading to Dinner in New York City
Victoria és David Beckham / Fotó: Northfoto

David Beckham arról a rettenetes bánásmódról beszélt, amit szeretett felesége, Victoria Beckham elszenvedett pár éve az ő focistakarrierje miatt. A kegyetlen, rendszeres támadások megviselték a sztárpárt és örökre nyomot hagytak bennük.

Ezt láthattuk a Netflix-féle Beckham című dokumentumfilm-sorozatban is, amiben Victoria Beckham azokra a kemény időkre emlékezett vissza, amikor a rajongók durván ellene fordultak, miután Davidet hibáztatták Anglia vereségéért az 1998-as világbajnokságon.

David Beckham szerint sajnos ma sem jobb a helyzet, és összehasonlította az ő múltbéli szituációjukat és a Taylor Swiftet ért támadásokat, amik a párja, Travis Kelce, a Kansas City Chiefs játékosának meccsein érik. David Beckham úgy gondolja, ilyesminek nem szabadna megtörténnie, és elmondta, reméli, hogy idővel ilyesmi már nem fordulhat elő – írja a life.hu.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás