Ilyen kapcsolatra vágyik Szigligeti Ivett

Szakítása után úgy tűnik, készen áll a továbblépésre a kétgyermekes édesanya. Szigligeti Ivett nemrég elmondta, hogy Dudás Mikivel való különválása után milyen kapcsolatra vágyik.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.06.19.
Módosítva: 2024.06.19.
Szigligeti Ivett szakítás szerelem üzenet

Szigligeti Ivett nehezen élte meg május végi szakítását gyermekei apjával, Dudás Mikivel. A szépségkirálynő és a népszerű kajakos kilenc évig voltak együtt. Kapcsolatukat komoly hullámvölgyek jellemezték. A sztársportolóról már szerelmük hajnalán is sok pletyka keringett, melyek a két terhesség közben még jobban felerősödtek. S hiába imádják két gyönyörű gyermeküket, és szerették nagyon egymást is, ismét szakítás lett a vége.

Szigligeti Ivett
Szigligeti Ivett elárulta, milyen kapcsolatra vágyik – Fotó: Instagram

Milyen társra vágyik Szigligeti Ivett?

Bár Ivett elismerte, hogy nem sikerült megmenteniük a házasságukat, a részletekről mindketten mélyen hallgatnak. Nemrég a kétgyermekes édesanya egy sokatmondó üzenetet tett közzé, amiből talán az is kiderül, Miki után milyen kapcsolatra is vágyik!

A bejegyzést ide kattintva tudod megtekinteni!

Ivett elmondta, hogy már nem akar mások kedvében járni, és nincs szüksége a hazugságokra, a közhelyekre, a kifogásokra és a többi felszínes dologra. Sokkal inkább úgy érzi, arra van szüksége, hogy valaki tudjon hozzá alkalmazkodni, szeretni, és ne keressen kifogást, ne hagyja magára. A bejegyzés alatt többen is támogatásukat fejezték ki Ivettnek.

„Erős vagy, higgy magadban, sok sikert kívánok! Én másfél éve élek így, jó önzőnek lenni és már nincs bűntudatom.”

Emlékszem, keresztanyám mindig mondta, amikor még tini voltam, hogy akkor van baj, ha nem tudsz önző lenni és a saját boldogságodat előtérbe helyezni. Akkor még úgy voltam vele, minek okoskodik itt nekem. Mára már tudom, hogy hiába élek szerető párkapcsolatban, igenis szükség van arra, hogy néha csak magamra és a saját boldogságomra koncentráljak!

írták jó tanácsaikat a kommentelők Ivettnek.

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás