„Reggel óta felállni sem bírunk” – Szörnyű hírt közölt Szigligeti Ivett





Szigligeti Ivett és gyermeke nincsenek jól...



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.07.
Módosítva: 2023.12.07.
Szigligeti Ivett Dudás Miki betegség fájdalom

Aggódnak a rajongók Szigligeti Ivettért! Az egykori szépségkirálynő az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy a betegség ledöntötte őt és kislányát is a lábáról, ráadásul olyannyira, hogy még az ágyból sem tudnak felkelni.

Nagyon beteg Szigligeti Ivett és kislánya... Fotó: TV2

Felállni sem bírunk

A modell beszámolója alapján valamilyen vírusfertőzéssel küzdenek lányával, Narával, de hogy pontosan mi lehet az, azt nem tudja. Mindenesetre az aggodalomra adhat okot, hogy annyira legyengült a szervezete, hogy felkelni sem bír az ágyból, ahogy sem enni, sem pedig inni nem tud rendesen. Hozzátette, hogy mennyire utálja, ha betegek a gyermekeivel, hiszen ilyenkor semmit sem tud csinálni. Feltehetően most is (volt) férje, Dudás Miki segítségét kellett kérnie, hogy legkisebb gyermeküket, Milót ellássa, amíg a nagyobbak gyógyulnak.

Nem tudom, milyen vírust sikerült benyelnünk, de reggel óta felállni sem bírunk. A vízen kívül pedig nem sok mindent tudunk elviselni a gyomrunkban

– írta Instagram-történetében Ivett, aki egy köntösben, a takaró alól jelentkezett be. 

Szigligeti Ivett
Szigligeti Ivettért aggódnak a rajongók Fotó: Instagram

Újra együtt?

Dudás Miki és Szigligeti Ivett kilenc év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják az életüket. A rajongók azonban arra gyanakodnak, hogy ez a szakítás nem volt végleges, amely feltevést jó pár bizonyíték megerősít. Például a csinos modell már hetek óta abból házból posztol, ahová régen együtt költöztek be Mikivel. Ez persze nem igazol 100 százalékban  semmit, hiszen lehet, hogy korábban készült képeket, videókat tesz közzé a sztáranyuka. Ám, arra már nehéz magyarázatot találni, hogy pár hete feltehetően együtt töltöttek egy hétvégét a Balatonon: mindketten ugyanabból a hotelból posztoltak, ugyanabban az időben... Természetesen egymást nem jelölték meg a képeken, de a szemfüles rajongókat így sem tudták átverni. Nem utolsósorban pedig az is beszédes, hogy ismét követik egymást a közösségi oldalaikon.

A találgatásokra akkor egyikük sem akart reagálni, azóta pedig gondosan ügyelnek arra, hogy véletlenül se posztoljanak ugyanonnan, időben közel egymáshoz. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás