Itt a bizonyíték! Szakítása után továbblépett Szigligeti Ivett





Igazi hullámvasút volt Dudás Miki és Szigligeti Ivett házassága, akik végül kilenc év és két gyermek után szeptemberben jelentették be válásukat. A gyönyörű sztáranyuka elköltözött a két gyerkőccel a közös családi fészekből és próbálja megállni a helyét egyedülálló anyaként is.



Megosztás
Szerző: Barby
Létrehozva: 2023.09.28.
Dudás Miki válás Szigligeti Ivett továbblépés

Szigligeti Ivett kudarcként éli meg szakítását gyermekei apjával, Dudás Mikivel. A szépségkirálynő és a népszerű kajakos kilenc évig gyűrték egymást, kapcsolatuk minden volt, csak kiegyensúlyozott nem. A sztársportolóról már szerelmük hajnalán is sok pletyka keringett, melyek a két terhesség közben még jobban felerősödtek. S hiába imádták mindketten két gyönyörű gyermeküket, hiába szerették nagyon egymást is, mégis a szakítás mellett döntöttek.

Kilenc év után bedobták a törölközőt Fotó: TV2

Szexi tánccal kezdett új életet Dudás Miki exe

Kapcsolatuk elején még együtt kerültek bajba: Miklós doppingolás, Ivett pedig ruhabolti lopás miatt került feketelistára. Nem sokkal ezután Miki egyedül járt tilosban: megcsalta Ivettet, aki a mosolyszünet után visszafogadta a férfit. Mindenki szerint a sportoló túl lazán vette a párkapcsolatot, mindig tiszteletlenül bánt vele. S bár a szépségkirálynő megbocsátotta a hűtlenséget, a bizalom sosem állt helyre újra. De nagyon igyekeztek, és augusztusban végre beköltöztek első, igazi családi fészkükbe, de az idill megint nem tartott sokáig. A kajakos Instagram-sztoriban tudatta a világgal: válnak.

A sztoriban gyermekei és felesége fotóját osztotta meg, amely mellé a következőket írta:

Drága Barátok, drága követők! 9 év után sajnos Ivettel külön folytatjuk. A gyerekek persze közösek és ebben partnerek vagyunk, de sajnos ennyi idő kellett ahhoz, hogy kiderüljön, már nem a régi az a szerelem, amiben éltünk a legelején. A jó kapcsolat megmarad, a gyerekeket felváltva neveljünk.

Sokan féltették a sztáranyukát, mi lesz vele, hogy bírja majd egyedülálló édesanyaként. De a szakítás nem összetörte, hanem megerősítette. Legutóbbi videójában, a Balaton-parton már önfeledten szórakozik, szexi táncot lejt, amit ITT tudsz megnézni.

A kommentelők elárasztották pozitív üzenetekkel a sztármamit, hogy épp itt volt az ideje a továbblépésnek!





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás