Hamarosan felteheti a nagy kérdést szerelmének Somhegyi Krisztián

A sportoló és a kedvese nagy lépésre szánták el magukat, és minden követ megmozgatnak a megvalósulás érdekében. Hamarosan új szintre lép Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória kapcsolata.



Megosztás
Szerző: Dráviczki Ákos
Létrehozva: 2024.06.24.
Módosítva: 2024.06.24.
somhegyi krisztián kertes ház költözés

Hazánk egyik legharmonikusabb kapcsolata az övék, amit hamarosan nagy vállalással pecsételnek meg. Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória ugyanis fészekrakást tervez, már csak meg kell találniuk a megfelelőt.

hot feltöltés Somhegyi Krisztiánék pénze összegyűlt arra, hogy kertes házat vegyenek  METROPOL
Somhegyi Krisztián és Viczián Viktória többgenerációs házban szeretnének lakni 
Fotó: Archív/Hot! magazin

„Szerintem már egy éve gondolkodunk rajta, csak most értünk oda, hogy lehetőségünk legyen elkezdeni érdemben nézelődni” – kezdte a Hot! magazinnak Krisztián. „Most lett meg az anyagi keretünk, hogy megvalósítható legyen, amit szeretnénk” – tette hozzá Viki.

Somhegyi Krisztián készen áll az apaságra

Az ifjú pár ugyanis eladó házakat nézeget, főleg Pest megyében, hiszen egyelőre fontos a főváros közelsége. És van még egy kitétel, aminek meg kell felelnie.

„Nagyon szeretnénk panorámát és kertet, hogy a kutyáknak legyen elég terük, és fontos, hogy többgenerációs ház legyen, de nem a gyermekvállalás miatt, hanem mert édesanyámék is oda költöznének” – magyarázta Viki. Pedig a gyönyörű párt elnézve a kertben tipegő gyereklábak sem olyan elképzelhetetlenek a jövőben.

Viki még kicsit tart ettől a kérdéstől. De szerintem ez változik majd, én készen állok

 – kacsintott Krisztián.

Ha minden jól megy tehát, akkor Krisztián hamarosan felteszi szerelmének a nagy kérdést: „szeretnél-e velem közös házba költözni?”

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás