„Sokkoló volt elsőre” – Elhagyta Farkasházi Rékát a húszéves fia

A színésznő élete komoly fordulóponthoz érkezett. Farkasházi Réka húszéves fia elhagyta a szülői házat. A háromgyermekes anyukát hideg zuhanyként érte, amikor Beni közölte vele, elköltözik.



Megosztás
Szerző: N.V.N.
Létrehozva: 2024.06.16.
Módosítva: 2024.06.16.
Farkasházi Réka mamahotel költözés fia

Nem könnyű elfogadni egy anyának, ha a gyermeke úgy dönt, hogy kiröpül a családi fészekből. Most Farkasházi Rékának – aki egyébként nagyon ritkán beszél ilyen bensőséges, családi dolgokról – kellett ezt az eddig ismeretlen érzést átélnie, ugyanis fia, Beni elköltözött.

Farkasházi Réka
Farkasházi Réka meglepődött fia bejelentésén (Fotó: MEDIAWORKS ARCHÍVUM)

Farkasházi Réka döbbenten fogadta fia döntését

Erről a Palikék világa Ilyen az élet című műsorban meséltek, ahol közös interjút adott anya és fia. Az élmény még mindkettőjük számára nagyon friss, ugyanis mindössze három hónappal ezelőtt hagyta ott a mamahotelt Benjámin.

Az volt egy nagy rácsodálkozás, amikor közölte, hogy mi lenne, ha most ő elköltözne. Az olyan volt, hogy Úristen, hogy tessék?” – kezdte a színésznő, akitől fia vette át a szót, és elárulta, miért is döntött úgy, hogy egyedül próbál megállni a lábán.

Nem azt éreztem, hogy le akarok válni a szülőkről, csak szerettem volna valamennyire független lenni, mert az is egyfajta módja annak, hogy önállósodjak, ha elköltözöm. A felnövésem egy új szakaszba lép, onnantól kezdve magamnak vagyok, én finanszírozom a dolgaimat” – mondta Beni, aki azt is elárulta, mivel foglalkozik.

Egy irodalmi ügynökségnél dolgozom, könyvjogokkal foglalkozunk. Az ELTE-n tanulok, és Gödöllőn vízilabdázom. 

Fél 9-kor kezdek és úgy este 11-re érek haza, ez egy átlagos napom” – mesélte elfoglaltságait a húszéves fiatal férfi, aki arról is szót ejtett, hogy nem most fordult meg először a fejében, hogy elhagyja a családi fészket.

13 évesen volt már ilyen érzésem, amikor úgy éreztem, részben magamnak kell megoldani a problémáimat” – fűzte hozzá Beni.

Farkasházi Réka és fia
A színésznú húszéves fia három hónappal ezelőtt hagyta el a családi fészket (Fotó: Palikék Világa by Manna)

„Most látom, hogy ember lett belőle”

Farkasházi Réka nagyon büszke Benjáminra. Boldog, hogy fia is elindult a saját útján, még ha először sokkolta is Beni döntése.

Úgy érzem, és most látom, hogy ember lett belőle. A mai világban ez a legnagyobb érdem. És nagyon jó látni!"

Biztos nem tudom megkímélni majd bizonyos helyzetektől, nehézségektől, de egyelőre azt látom, és arra buzdítom, hogy merje azokat a szárnyakat még nagyobb lendülettel próbálni. 

„Örülök, hogy meghozta a döntést, hogy ő el akar költözni. Szerencsések vagyunk, van egy lakásunk, ahova Beni született, amit nem adtunk el és megüresedett. Akkor jött hirtelen az ötlet, mi lenne, ha egy csapat- és egy egyetemi társával hárman odaköltöznének. Amellett, hogy sokkoló volt elsőre, volt bennem egy olyan érzés, hogy de jó, meglépte” – mondta büszkén a háromgyermekes édesanya.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás