Ezt isszák idén nyáron Marics Petiék is

Hazai termelőkkel és a fiatalok kedvencével, a Valmar duóval indul a Buborékok Nyara. Marics Peti és Valkusz Milán igyekszik népszerűsíteni a legnagyobb zenei fesztiválokon a hazai borokat.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.06.23.
Módosítva: 2024.06.23.
Valmar Valkusz Milán Marics Peti Rókusfalvy Pál kampány

Nem mindennapi kezdeményezés mellé áll be idén nyáron a ValMar duó, Marics Peti és Valkusz Milán. Ugyanis 2024 nyarán ők a Buborékok Nyara című kezdeményezés arcai, amit immáron másodszorra rendeznek meg. A kampány célja, hogy a magyar termelőket, borászatokat és azok termékeit népszerűsítsék a fiatalok körében. 

Buborékok Nyara sajttáj, Valmar, Marics Peti és Valkusz Milán
Marics Peti és Valkusz Milán már gőzerővel készültek a parkos koncertjükre, így nem tudtak jelen lenni személyesen az eseményen Fotó: Földesi Máté

Pénteken rendezte meg a Magyar Bormarketing Ügynökség a nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztossal kampányindító sajtótájékoztatóját a Budapest Parkban, a Valmar koncertje előtt, ahol Rókusfalvy Pál beszédében elmondta, mi a céljuk ezzel a kezdeményezéssel. 

A fiatalok körében egyre népszerűbbek a kis alkoholtartalmú italok, így a kampány elsődleges célja az Y és Z generáció körében népszerűsíteni a hazai termékeket. Ezért igyekszünk olyan csatornákon jelen lenni, amit ők is szívesen használnak, mint a közösségi oldalak, és a fesztiválok

 – mondta a Metropolnak Rókusfalvy Pál, hiszen már az egyetemisták körében is egyre népszerűbbek a különböző borklubbok. 

Buborékok Nyara sajttáj, Rókusfalvy Pál nemzeti bormarketingért felelős kormánybiztos
Rókusfalvy Pál elmondta, hogy mennyire fontosnak tartja népszerűsíteni a hazai borászatok termékeit, amit a kampány már második éve folytat Fotó: Földesi Máté

„Kiemelten fontosnak tartottuk, hogy a tavalyi sikeres együttműködés fényében idén is aktívan bevonjuk a hazai borásztársadalmat a kampányunk megvalósításába, így a »Buborékok Nyarához« digitális csatornáikon és országszerte megtalálható, kóstolóhelyi aktivitásaikkal is csatlakozhatnak borászok” – tette hozzá a kormánybiztos.

Az érdeklődőknek figyelmébe ajánlotta azt is, hogy Nagy Zoltán három különleges koktélt is megálmodott az idei nyárra, ami természetesen a hazai borokat használja alapul, és minden fontosabb eseményen jelen lesznek. 

Marics Peti és Valkusz Milán is izgatottak

Bár pénteki koncertjük miatt személyesen sajnos nem tudtak jelen lenni a sajtótájékoztatón, azonban videóüzenetben elmondták, hogy nagyon izgatottak és hálásak, hogy idén ebben a nagyszerű kampányban részt vehetnek.

Buborékok Nyara sajttáj, Valmar, Marics Peti és Valkusz Milán
Fesztiválokon, és az ország különböző pontján meg lehet majd találni a Buborékok nyara standjait, ahol ilyen csodás koktélokat is megkóstolhatnak az érdeklődők Fotó: Földesi Máté

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás