„60 ezer tomboló ember hirtelen full kussba került” – így élte meg Varga Barnabás horrorsérülését a helyszínen szurkoló Marics Peti

Az énekes Till Attilának vallott németországi élményeiről a magyar válogatott utolsó csoportmérkőzése kapcsán.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.06.25.
Módosítva: 2024.06.25.
Marics Peti Varga Barnabás UEFA EURO 2024 magyar válogatott

Marics Peti és Pető Brúnó a minap Stuttgartban, a helyszínen követhette végig élőben a magyar válogatott meccsét Skócia ellen. Habár az elképesztő hangulat, a pezsgés, és a nemzeti 11 akarata a nyolcaddöntőbe való jutásért a televízión keresztül is elképesztő volt, a ValMar énekese bevallotta, ott élőben átélni mindezt, hihetetlen volt. Hangja nem maradt a végére.

293A1187
Marics Peti a helyszínen drukkolt a magyaroknak Németországban.

A tinik kedvenc énekese a vasárnap esti mérkőzés óta azonban hazaért, azóta már a Megasztár új évadát forgatja, mint zsűritag. Épp ezért találkozott össze Till Attilával is, aki rögtön megosztott egy Instagram-videót arról, hogy habár Peti viszonylag fitten érkezett a forgatásra, a nyakán a piros-fehér-zöld színű, magyar zászlót ábrázoló színezés még mindig megtalálható volt. Ennek örömére pedig rögtön megkérdezte tőle, milyen volt a helyszínen látni a magyarok meccsét?

Nagyon komoly volt. Csak úgy lifteztünk a sorokkal fel, le, dobáltuk egymást. Elordítottam az összes maradék hangom

 - közölte barátjával rekedt hangon Peti, ezzel igazolva azt, hogy amit mond, az igaz. 

Nagyon durva volt. Megőrültünk, nem hitte el senki. És az a durva, hogy a helyszínen a hosszabbítás nincs kiírva, tehát nem látod, mennyi ment el. Nem láttad pontosan, mennyi van még hátra. Mindenki nézte a telóját, miután nem indítottunk rutinosan stoppert

 – jegyezte meg a ValMar énekese kiemelve, Varga Barnabás sérülésénél azért az egész lelátó csöndben maradt, mindekiben megfagyott a vér:

Hát ott a 60 ezer tomboló ember hirtelen full kussba került.

A Fradi válogatott focistájáról azóta kiderült, a skótok kapusával való ütközést követően több helyen az arccsontja eltört, elmozdult, valamint agyrázkódást szenvedett, ami miatt kórházba szállították és műteni kellett, napokra benntartják őt. Ennek köszönhetően pedig, ha ki is engedik onnan, a válogatottal idén már nem tud pályára lépni a 2024-es labdarúgó-Európa-bajnokságon.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás