Anyai vallomás: Rácz-Gyuricza Dóra őszintén beszélt a kislányáról

Már most igazi főnök Rácz Jenőék kislánya, nem biztos, hogy mindig könnyű dolguk lesz vele. Rácz Jenő felesége, Rácz-Gyuricza Dóra a napokban elárulta, milyen munkát szán kétéves kislányának.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.05.26.
Módosítva: 2024.05.26.
Rácz JEnő Gyuricza Dóri karrier kislány

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra házassága már-már mesébe illő, csak még boldogabbak lettek azzal, hogy kislányuk, Kamilla két éve megszületett. A sztárséf és felesége gyakran beavatja a rajongóit is a mindennapokba, sőt gyakran ki is akasztják a cukiságfaktort egy-egy képpel. Azonban arra mindig nagy figyelmet fordítanak, hogy a kis Kamilla arca sose látszódjon a képeken.

Rácz Jenő és Gyuricza Dóra
Rácz Jenő és Rácz-Gyuricza Dóra szerelme egy igazi tündérmeséhez hasonlít Fotó: Szabolcs László

Dóri gyakran szokott a rajongói kérdésekre válaszolni a közösségi oldalán, és bár lányát óvja a kameráktól, a vele kapcsolatos kérdéseket mégis meg szokta válaszolni. Nemrég az egyik követője kérdezte, hogy milyen karriert szánnak a picinek a szülők.

Hahahaha, jelenleg azt sem tudom én meghatározni, mit vegyen fel aznap. Kamilla nagyon erős akaratú leányzó, tudom, hogy megtalálja a helyét. Igencsak vezetőtípus, szóval elnyomni sem fogják. De karrierben rávenni, nem hiszem, hogy rá tudom bármire is, amit ő ne akarna. Meg miért tenném? A lényeg, hogy megtalálja azt, ami igazán érdekli, és boldog legyen benne

– válaszolta Rácz Jenő felesége követője kérdésére.

Rácz Jenő és családja
Rácz-Gyuricza Dóri szívesen válaszol a rajongói kérdésére Fotó: Instagram/Rácz-Gyuricza Dóra

Gyuricza Dóra lánya szülinapjára egy porschét kapott

Rácz Jenőék áprilisban ünnepelték lányuk második születésnapját, amit szemük fénye is élvezett. A sztárséf meg is mutatta, hogy kislánya egy elektromos Porsche játékautót kapott.

Apa szeme fénye ma 2 éves

– írta Rácz Jenő a képhez, amin a Kamilla éppen az új verdáját próbálgatja.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás