Polgár Tünde megdöbbent: váratlan vendég hatolt be a kertjébe – Videó

A házaspár először nem hitt a szemének, amikor meglátta a látogatót. Polgár Tünde és Polgár Árpád azóta egy percig sem unatkoznak!



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.05.20.
Módosítva: 2024.05.20.
Polgár Árpád madár Polgár Tünde birtok

Egy rövidke természetfilmként is megállná a helyét az a videó, amit Polgár Tünde tett közzé a TikTokon. A Los Angelesben élő házaspárt ugyanis nemrég meglepte egy méretes gázlómadár, minden bizonnyal egy nagy kócsag, ami azóta is rendszeresen visszajár a rezidenciára.

Polgár Tünde, Polgár Árpád
Új házi kedvenc tűnt fel Polgár Tünde birtokán Fotó: Czerkl Gábor

Polgár Tünde arról számolt be, hogy a madár azután bukkant fel először, hogy Zeusz névre hallgató kutyájuk visszautazott Budapestre. A szárnyas először roppant félénk volt, de valamiért kiszemelte magának Polgár Árpit, akit mostanra egyfajta vezetőként fogadott el, és akit mindenhová követ.

„Attól, hogy Zeusz elment, nem maradtunk háziállat nélkül. Itt van Csőri, Árpi legújabb állandó kosztosa”

– mondja a videó elején az Amerikában élő magyar luxusfeleség, a következő egy percben pedig azt láthatjuk, ahogy Csőri mindenhová a követi az új gazdáját, azaz Árpit.

„Engem jobban ismer, mert én szoktam neki kaját adni, énhozzám közelebb mer jönni”

– árulja el a felvételen Árpi, aki később ízletes sajtfalatkákkal lepte meg a legújabb, rendhagyónak számító családtagot.

Polgár Árpád és Polgár Tünde nagy sz*rban találta magát

Polgárék rendszeresen igyekeznek szórakoztató tartalmakkal meglepni a rajongókat a TikTokon, és azt is szívesen megmutatják, hogy a kaliforniai élet sem mindig egy csillogó-villogó álom.

Legutóbb arról számoltak be, hogy dugulás keletkezett a vécéjükben, ami cseppet sem volt kellemes élmény.

Nagy baj van. Egyelőre sz*rban vagyunk – szembesítette feleségét Polgár Árpád a legfrissebb vlogjukban.
Visszajön a sz*r a fürdőszobában, a kaki jön vissza a bidébe. A mosógép mos, de nem tudja elnyomni a vizet, mert valószínűleg dugulás van, ezért visszanyom mindent ide a lakásba. Kell hívnunk egy duguláselhárítót” – ecsetelte a műkereskedő, mire Tünde csak belenevetett a kamerába, mert azt hitte: férje csak viccel vele. Nem sokkal később már az üzletasszony kétségbeesett sikkantása hallatszott…  

Katasztrófa, teljesen lesújtott minket, hogy ilyennel kell kezdeni” – szomorkodott Árpi, aki eljátszott a gondolattal, hogy mikor hónapokig nincsenek a villában, fizetniük kéne valakinek, aki időnként használja a vécéjüket, hogy ne romoljanak el a kihasználatlanság miatt az alkatrészek…

Végül mesteremberek siettek a segítségükre, akik nem átallották kissé megkopasztani a gazdag házaspárt… Kiderült ugyanis, hogy egy növény gyökere benőtte a földben a csöveket, ez okozta a fennakadást, ami viszonylag könnyen orvosolható volt: néhány elemet ki kellett cserélniük.
Kerámiacsövet vettek ki a földből, azt mondják a szakemberek, vesznek a helyére egy könyökelemet 3500 dollárért” – ecsetelte Árpi, mire kiderült: Tündének már 4000 dollárt mondtak a szakik.

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás