Hihetetlen meglepetést szerveztek a Házasság első látásra sztárjai

A Házasság első látásra szereplői a minap meglátogatták az egyik nagy rajongójukat, amivel hatalmas örömöt okoztak neki. Csabi, Peti, Gyöngyi és Geri nagyon fontosnak tartják, hogy pozitívan, jó célokra használják fel a műsor által szerzett ismertséget, ezért követőiket is a jótékonyságra buzdítják. A TV2 sztárjai a látogatásról is meséltek.



Megosztás
Szerző: Niki
Létrehozva: 2024.05.23.
Módosítva: 2024.05.23.
Házasság első látásra Peti meglepetés rajongó

Az egykori pár, Csabi és Gyöngyi, akik mára nagyon jó barátok, Gerivel és Petivel kiegészülve látogatták meg a Házasság első látásra nagy rajongóját, Ancsit, aki sajnos egy súlyos betegséggel  jött a világra. A találkozóval szerették volna meglepni és felvidítani a lányt, ami úgy látszik, nagyon jól sikerült, hiszen egy aranyos fotót is megosztottak. Peti a követőiket is a hasonló jó tettekre buzdítja.

gyöngyi csabi Házasság első látásra
A Házasság első látásra sztárjai közös meglepetést szerveztek az egyik rajongójuknak (Fotó: Ripost)

A Házasság első látásra sztárjai követőiket is buzdítják

Ancsi egy idegrendszert támadó betegséggel küzd születése óta, emiatt sajnos mozgássérült is. A fiatalok nagyon szerettek volna örömet okozni neki, ezért a meglepetés mellett még ajándékokkal is kedveskedtek neki. Ancsinak biztosan örök élmény lesz, hogy találkozhatott kedvenc műsora sztárjaival.

Imádta a műsorunkat, gyűjti a plüssöket és az aláírásokat is. Megleptük őt a többiekkel! Ha már csak a jelenlétünkkel kis örömet tudtunk csalni az arcára, akkor már megérte az egész. Úgy gondolom, sikerült, ezek a pillanatok engem is feltöltenek

 – írta a fotóhoz Peti.

Sőt, az egykori férj azt is elárulta, milyen ajándékkal lepte még meg a kedves rajongót:

„Szerintem a legjobb helyre került a kis sárkányom, aminek eddig nem volt meg a helye!”

Peti a kedves történettel szerette volna felhívni a követői figyelmét arra, hogy milyen fontosak a hasonló kis jótettek a hétköznapokban:

Apró dolgok az életben! Okozz örömöt másoknak, olyan elcseszett világot élünk már sajnos. Anyagiasság, kamu, számító emberek, semmi empátia, semmi emberség. Én megpróbálok mindig hű lenni magamhoz, és ahhoz, amit képviselek.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás