Laky Zsuzsi az Ázsia Expresszről: Nem félek semmitől!





A szépségkirálynő tisztában van azzal, mi lehet a nagy sikerű műsorban férjével az előnyük és a hátrányuk.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.23.
Módosítva: 2024.03.23.
Laky Zsuzsi Ázsia Expressz félelmek

Laky Zsuzsi és Dietz Gusztáv párosa már bizonyított, pár éve ők nyerték meg a Legbátrabb páros című műsort. Nagyon örültek, hogy most újra bizonyíthatnak, kiszakadhatnak a hétköznapokból kicsit.

Laky Zsuzsi és Dietz Guszti
Laky Zsuzsi és férje jól kiegészítik egymást. (Fotó: Benczi Krisztian Tamas)

Laky Zsuzsi: Jól kiegészítjük egymást Gusztival!

A szépségkirálynő és férje számára nem is volt kérdés, hogy igent mondjanak az Ázsia Expressz műsorra. 15 éve vannak együtt jóban rosszban, és mai napig imádják, ha közös kalandban lehet részük. 

Nekem a Fülöp-szigetek bakancslistás úti cél volt, de így a műsorban olyan élményeket fogunk begyűjteni, amit egy sima turista nem – kezdte Laky Zsuzsi a Metropolnak, majd folytatta: Mert nemcsak a szép tengerpartot fogjuk látni, hanem megismerjük a helyieket, jobban elmerülünk a kinti kultúrában és ez engem nagyon vonz. 

Ami miatt viszont nagyon izgulok, az az állandó bizonytalanság, hogy ki van előttünk, hol állunk éppen, hogy nem fogjuk tudni valaki már beért-e a célhoz.

Mert egyébként tudom, hogy erősek vagyunk, ez nem kétséges, de nem ezen múlik! De persze igyekszem majd ezt is elengedni, de attól tartok nem fogom tudni. Szerencsére ott lesz mellettem ellenpontnak Guszti, aki halál nyugodt, őt ez nem fogja érdekelni, én vagyok a paragép!

Arról is kérdeztük a kétgyermekes sztáranyukát, mitől fog a távoli országban rettegni, ha van ilyen.

Nincs olyan, amitől félnék! Nem félek se a kígyóktól, se a pókoktól, se a bogaraktól.

Tényleg, nem félek semmitől és ez szerintem előny lehet majd kint!

— felelte Zsuzsi a kérdésünkre.

De vajon mi lesz az erőssége a Legbátrabb párost megnyerő házaspárnak és mi lesz majd a gyengéje? 

Azt gondolom, hogy mi nagyon jól kiegészítjük egymást. Mert ahogy mondtam, én egy paragép vagyok, míg ő higgadt tud maradni stresszhelyzetben is. Mert én olyankor bestresszelek, felhergelem magam, kapkodni kezdek, szétesek.

Guszti viszont ilyenkor is tök jól tud koncentrálni. Amiben én vagyok a jobb az a tájékozódás, abban sokkal jobb vagyok. Egyébként ez lehet sokakat meglep, de sok minden miatt szorongok. Például, hogy bár tudok angolul, de nem merek megszólalni. Ezeket remélem kint majd le tudom vetkőzni!” — avatott be minket a modell.

Biztos lesz konfliktus

Guszti pedig ahogy a legtöbb férfi, ha éhes, ha nem tud enni, akkor ki tud borulni árulta el párjáról Zsuzsi, majd folytatta:

Na meg ha nem tud aludni, nem tudja kialudni magát és ugye ezek simán előfordulhatnak majd kint. Ő ezeken fog kiakadni, na ilyenkor nem higgadt. De ez nem baj, mert én ezt már a Fram VIP-ben is mondtam, hogy én olyan vagyok, hogy néha szükségem van rá, hogy helyrerakjon, hogy kicsit erélyesebben rám szóljon, mert utána újra tudok majd koncentrálni.

De mi alapvetően temperamentumosabbak vagyunk, kimondjuk, amit gondolunk, persze ez biztos sok mindenkinek nem tetszik majd!





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás