„Miért vettem a lábam közé egy szőrös rudat...?” – Ördög Nóra beismerte, hogy duplázott:

A TV2 csinos műsorvezetője úgy döntött, változtat a dolgokon.Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.03.30.
Ördög Nóra Ázsia Expressz kulisszatitkok

Akik követik Ördög Nórit, illetve családja, a Nánásiék hivatalos Instagram-oldalát, azok jól tudják, hogy a TV2 műsorvezetője rendszeresen egyperces videókkal jelentkezik az Ázsia Expressz című műsor forgatásáról, spoilermentesen fellebbentve a fátylat a kulisszatitkokról. Most sincs ez másként, azzal a különbséggel, hogy Nóri úgy döntött, változtat a dolgokon, így kivételesen nem egy, hanem kétperces montázzsal jelentkezett, vagyis duplázott.

Ördög Nóri, a TV2 csinos műsorvezetője úgy döntött, változtat a dolgokon: a megszokott egyperces helyett kétperces videóval jelentkezett (Fotó: Metropol/SzL)

„Jár-e Görcsi (Nóri kollégája – a szerk.) konditerembe? Miért énekel Mariah Carey-t a sofőrünk? Hova parkolhatnak a papok? Ki fúrt lyukat a szandim pántjába? És miért vettem a lábam közé egy szőrös rudat...? Kínzó kérdések a mai egyperces helyett kétpercesből”

– írta a friss, Fülöp-szigeteken készült videójához Ördög Nóra. A fentiek közül bizonyára mindenkit a legutolsó kérdés érdekel, úgyhogy jöjjön rá a válasz:

„Kiesett a mikroportom (a csipetős mikrofon jeladója – a szerk.), most van egy kis feszültség. Ez lett a megoldás, egy óriási mikrofont tartok a lábam között. Jó, tudom, hogy ez most nem vicces, de egyszer nagyon sokat fogunk ezen röhögni...”
– mesélte Ördög Nóri a videóban.

A többit pedig tessék megnézni!

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás