Megszólalt a szakértő: Harry herceg és Meghan Markle kihasználhatja Katalin hercegné szörnyű betegségét





Egy királyi szakértő szerint ez a nehéz helyzet hatalmas lehetőségeket rejt magában.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.03.23.
Harry herceg katalin hercegné rákos megbetegedés Meghan Markle

Harry és Meghan valószínűleg kihasználja Katalin hercegné nagybeteg állapotát arra, hogy helyre hozzák a kapcsolatukat Vilmossal és vele. Legalábbis ezt állítja egy királyi szakértő, miután a sussexi hercegi pár hivatalos közleményben kívánta a legjobbakat Katalinnak, aki péntek este közölte a sokkoló hírt a nagyvilággal. A 42 éves hercegné videózünetben jelentkezett be azok után, hogy karácsony óta nem látta őt senki. 

Katalin hercegné videóüzeneten keresztül jelentette be a borzalmas hírt. Fotó: Twitter

Mint elmondta, arra, hogy rákos azok után jöttek rá, hogy hasi műtéten esett át januárban. A háromgyermekes anyuka állítása szerint napról napra jobban van és erősebb, kemoterápiás kezelésen vesz részt. Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint ez a sajnálatos diagnózis azonban tökéletes lehetőséget nyújt Harry-nek és Meghannek a walesi hercegi párral való békekötéshez.

Ez egy borzalmas szituáció pláne egy nagyműtétet követően. Azonban néha a legnehezebb helyzetekben rejlenek a legnagyobb lehetőségek. Például az, hogy pozitivítást terjesszünk a betegséggel kapcsolatban, ahogy ő is tette azt videón keresztül. Illetve lehetőség arra, hogy a trollok és a gonoszkodók elhallgassanak végre.

 - közölte Fitzwilliams

Elmondása szerint Katalin súlyos betegségének a híre teljesen letörte Harry-t, aki már meg is próbált kapcsolatba lépni testvérével, Vilmossal.

Harry és Meghan már kapcsolatba lépett Vilmossal és Katalinnal.

 - jelentette ki.

Katalin hercegné sokkoló betegsége a második rákos diagnózis nagyon rövid időn belül a királyi családban, miután Károly királyról is februárban derült ki ugyanez a szörnyűség. Épp ez miatt III. Károly pontosan tudja mit él át a hercegné, akit egy saját, a Buckingham-palota által kiadott közleményben éltetett bátorsága miatt.

Vilmos felesége nem osztotta meg a daganat fajtáját csak azt, hogy a kezelések még korai fázisában áll. Katalin elmondta, hogy a legnehezebb az volt, hogy közölje a hírt a mindössze 10 éves György és 5 éves Lajos herceggel, illetve a 8 éves Sarolta hercegnővel. Hangja ekkor, amikor gyermekeiről beszélt, el is csuklott a videóban:

Hatalmas sokk volt. Vilmos és én mindent megteszünk annak érdekében, hogy feldolgozzuk ezt a fiatal családunk érdekében. Mint gondolhatjátok, ez időbe telik. Ahogy az is időbe telt, hogy felépüljek egy nagyműtétből annak érdekében, hogy elkezdjem a kezelésemet. De, ami a legfontosabb, időbe telt elmagyarázni mindent Györgynek, Saroltának és Lajosnak úgy, hogy az számukra elfogadható legyen, hogy biztosítsuk őket, jól leszek. 

- részletezte így megmagyarázva azt is, hová tűnt el több hónapra a nyilvánosság elől.

Ahogy nekik is mondtam, jól vagyok és napról napra erősebb leszek azáltal, hogy azokra fókuszálok, amelyek segítenek meggyógyítani az elmém, a testem és a lelkem. Vilmos az oldalamon hatalmas támogatást és biztonságot jelent. A szeretet, a támogatás és a kedvesség sokatok által szintén sokat jelent mindkettőnknek. 

- fejezte ki háláját az érte aggódók felé. Végül közölte, időre és magánszférára van szüksége, hogy befejezze kezeléseit. A Kensington-palota pedig megerősítette, Katalin február vége óta áll kemoterápia alatt - írja a TheSun.

 





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás