Megszólalt a szakértő: Harry herceg és Meghan Markle kihasználhatja Katalin hercegné szörnyű betegségét

Egy királyi szakértő szerint ez a nehéz helyzet hatalmas lehetőségeket rejt magában.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.03.23.
Harry herceg katalin hercegné rákos megbetegedés Meghan Markle

Harry és Meghan valószínűleg kihasználja Katalin hercegné nagybeteg állapotát arra, hogy helyre hozzák a kapcsolatukat Vilmossal és vele. Legalábbis ezt állítja egy királyi szakértő, miután a sussexi hercegi pár hivatalos közleményben kívánta a legjobbakat Katalinnak, aki péntek este közölte a sokkoló hírt a nagyvilággal. A 42 éves hercegné videózünetben jelentkezett be azok után, hogy karácsony óta nem látta őt senki. 

Katalin hercegné videóüzeneten keresztül jelentette be a borzalmas hírt. Fotó: Twitter

Mint elmondta, arra, hogy rákos azok után jöttek rá, hogy hasi műtéten esett át januárban. A háromgyermekes anyuka állítása szerint napról napra jobban van és erősebb, kemoterápiás kezelésen vesz részt. Richard Fitzwilliams királyi szakértő szerint ez a sajnálatos diagnózis azonban tökéletes lehetőséget nyújt Harry-nek és Meghannek a walesi hercegi párral való békekötéshez.

Ez egy borzalmas szituáció pláne egy nagyműtétet követően. Azonban néha a legnehezebb helyzetekben rejlenek a legnagyobb lehetőségek. Például az, hogy pozitivítást terjesszünk a betegséggel kapcsolatban, ahogy ő is tette azt videón keresztül. Illetve lehetőség arra, hogy a trollok és a gonoszkodók elhallgassanak végre.

 - közölte Fitzwilliams

Elmondása szerint Katalin súlyos betegségének a híre teljesen letörte Harry-t, aki már meg is próbált kapcsolatba lépni testvérével, Vilmossal.

Harry és Meghan már kapcsolatba lépett Vilmossal és Katalinnal.

 - jelentette ki.

Katalin hercegné sokkoló betegsége a második rákos diagnózis nagyon rövid időn belül a királyi családban, miután Károly királyról is februárban derült ki ugyanez a szörnyűség. Épp ez miatt III. Károly pontosan tudja mit él át a hercegné, akit egy saját, a Buckingham-palota által kiadott közleményben éltetett bátorsága miatt.

Vilmos felesége nem osztotta meg a daganat fajtáját csak azt, hogy a kezelések még korai fázisában áll. Katalin elmondta, hogy a legnehezebb az volt, hogy közölje a hírt a mindössze 10 éves György és 5 éves Lajos herceggel, illetve a 8 éves Sarolta hercegnővel. Hangja ekkor, amikor gyermekeiről beszélt, el is csuklott a videóban:

Hatalmas sokk volt. Vilmos és én mindent megteszünk annak érdekében, hogy feldolgozzuk ezt a fiatal családunk érdekében. Mint gondolhatjátok, ez időbe telik. Ahogy az is időbe telt, hogy felépüljek egy nagyműtétből annak érdekében, hogy elkezdjem a kezelésemet. De, ami a legfontosabb, időbe telt elmagyarázni mindent Györgynek, Saroltának és Lajosnak úgy, hogy az számukra elfogadható legyen, hogy biztosítsuk őket, jól leszek. 

- részletezte így megmagyarázva azt is, hová tűnt el több hónapra a nyilvánosság elől.

Ahogy nekik is mondtam, jól vagyok és napról napra erősebb leszek azáltal, hogy azokra fókuszálok, amelyek segítenek meggyógyítani az elmém, a testem és a lelkem. Vilmos az oldalamon hatalmas támogatást és biztonságot jelent. A szeretet, a támogatás és a kedvesség sokatok által szintén sokat jelent mindkettőnknek. 

- fejezte ki háláját az érte aggódók felé. Végül közölte, időre és magánszférára van szüksége, hogy befejezze kezeléseit. A Kensington-palota pedig megerősítette, Katalin február vége óta áll kemoterápia alatt - írja a TheSun.

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás