Harry és Meghan megtörte a csendet, miután kiderült rákkal küzd Katalin hercegné

Ezt üzente a rákkal küzdő Katalinnak a Sussexi hercegi pár.Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2024.03.23.
Módosítva: 2024.03.23.
Katalin Meghan Markle Harry herceg

Mint arról korábban a Metropol is beszámolt, a walesi hercegné pénteken este egy videóban tárta nyilvánosság elé eltűnésének okát és betegségének a részleteit. Azóta már III. Károly is reagált egy nyilvános üzenettel Katalin számára, amiben nagyon bátornak nevezte.

Prince Harry and Meghan Markle at Invictus Games-Day Three in Dusseldorf, Germany.
Fotó: i-Images / eyevine / NORTHFOTO

Most pedig Harry herceg és Meghan Markle közleményt adott ki, miután kiderült, hogy Kate hercegnénél rákot diagnosztizáltak. Sussex hercege és hercegnéje a walesi hercegnének küldött üzenetében a következők állnak:

Egészséget és gyógyulást kívánunk Kate-nek és a családnak, és reméljük, hogy ezt magánéletben és békében tehetik meg

Előzmények Katalin betegségéről: 

A walesi hercegnő karácsony óta egyetlen hivatalos programon sem vett részt; állapotáról a brit sajtóban és a közösségi médiafelületeken hivatalos információ hiányában számtalan találgatás keringett.

Az udvar január 17-én jelentette be, hogy a hercegnőn tervezett és sikeres hasüregi műtétet hajtottak végre. Az akkori tájékoztatás nem tért ki a beavatkozás okára, de az udvar szóvivője valószínűtlennek nevezte, hogy a walesi hercegnő a húsvétot követő időszak előtt visszatérhet közéleti feladatainak ellátásához.

Katalin január 29-én távozott a London Clinic nevű magánkórházból, és jelenleg a család windsori rezidenciáján lábadozik. A Kensington-palota - Vilmos és Katalin londoni hivatala - azóta sem közölt részleteket a műtét okáról, jóllehet eleinte azt hangsúlyozta, hogy Katalint nem daganatos megbetegedéssel kezelik.

Pénteki videóüzenetében Katalin sem részletezte, hogy milyen jellegű daganatos betegségről van szó.

Károlyt január óta szintén daganatos megbetegedéssel kezelik, és az ő kivizsgálását is a London Clinic kórházban végezték. A palota szóvivője szerint a király "a lehető legszorosabb kapcsolatban van szeretett menyével" azóta, hogy egyidejű kezelésen estek át ugyanabban a kórházban.
    
 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás