Gubás Gabi: Nekem az anyaság jelenti a nőiességet!





Munka és két gyerek mellett nincs olyan nő, aki könnyen találna magának énidőt. Gubás Gabi is küzd ezzel a problémával, számára a biciklizés és az otthoni torna vált be leginkább.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.10.
Módosítva: 2024.03.10.
önbizalom nőiesség Gubás Gabi anyaság

„A mozgás számomra több, mint kikapcsolódás, segíti a szövegtanulást is. Akkor vagyok a legboldogabb, ha a tornám közben csatlakozik hozzám a 16 éves fiunk, Attila és a 12 éves Anna lányunk is, és egy csodálatos minőségi idő alakul ki a gyerekekkel” – kezdte Gubás Gabi a Hot! magazinnak. 

Gubás Gabi
A mozgás számára több, mint kikapcsolódás – Fotó: Archív

A gyereknevelés kapcsán szerencsére mindenben egyetértenek a férjével. Attila elvei elsőre furcsák voltak Ga­bi­nak, de később belátta, hogy igaza van. 

„Az önbizalom egyik titka a sikerélmény. A férjem úgy gondolja, hogy ha a védett és szeretetteljes családi burokban hagyjuk a gyerekeket csetleni-botlani, akkor a kizárólag maguknak köszönhető sikerélmény által tehetnek szert arra a magabiztosságra, amire az életben szükségük lesz” – mondta.

Gubás Gabi: Nemsokára kirepülnek a gyerekeink

Minden hölgynek mást jelent a nőiesség, ami a természet rendje szerint időről időre változhat. Egy színésznőben mindig ott van a nagybetűs Nő, de az anyaság megélésének lehetősége legalább ekkora csoda. 
„Amikor anyává váltam, akkor teljesedett ki bennem a nő. Nekem az anyaság jelenti a nőiességet! Lehetőség szerint egyre több időt töltök a családommal, hiszen nemsokára kirepülnek a gyerekeink. De amíg itt vannak, minden pillanatot szeretnék megélni velük; ez megerősíti a nő, a családanya és a feleség önképemet. Jelen pillanatban a velük töltött idő a legmeghatározóbb számomra. Egy anya-lánya kapcsolat egyik legfontosabb eleme a nőiesség megélésének és az ehhez kapcsolódó érzelmeknek és tapasztalatoknak az átadása” – fogalmazott a Hot! magazinnak a színésznő. 
„Hiszek a példamutatásban; úgy gondolom, ez sokkal erőteljesebb, mint ha bármiről is hosszan papolnék a lányomnak. Nincs bennem megfelelési vágy, így például nem sminkelek mindennap. Arra törekszem, hogy úgy éljek, hogy jól érezzem magam, mert azt tapasztaltam, hogy ez harmóniát sugároz másoknak.”

Gubás Gabi
Gubás Gabi egyre több időt tölt a családjával – Fotó: Markovics Gábor / Hot magazin

Sztepp rohamlépésben
Új oldaláról mutatkozott be a színésznő. A táncos múltja miatt mondott igent Szervét Tibor felkérésére. A Szajré című fekete komédiában a karaktere ír sztepptáncra perdül. A rendkívül nehéz műfajhoz az Egyesült Királyságból érkezett egy koreográfus, az időt azonban szűkre szabta az élet, a szakember csupán három napot töltött itt, és csak két hét állt rendelkezésre a premierig. 
„Évekig néptáncoltam is, így nem volt kérdés, hogy elvállalom a szerepet. Mondanom sem kell, semmi nem úgy alakult, ahogy terveztük: éjjel-nappal zajlott a tanulás, összecsúszva a próbákkal és az előadásokkal. A rám jellemző maximalizmussal, izgatottan álltam neki a feladatnak. Az volt a cél, hogy a másfél perces táncbetétet hibátlanul, mozdulatlan felsőtesttel és pergő lábbakkal legyek képes végrehajtani egy zsebkendőnyi területen.”

További érdekes sztártörténetekért keresd a Hot! magazin legújabb számát (Fotó: hot! magazin)

 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás