RETRO RÁDIÓ

Kiderült a titok! Sámán férjének köszönheti elképesztően szexi alakját Gubás Gabi – Videó





48 évesen, két gyermek édesanyjaként is elképesztő formában van Gubás Gabi. A gyönyörű színésznő western stílusú, testhez simuló ruhában jelent meg A helység kalapácsa film premier előtti bemutatóján. A Metropolnak elárulta, mi a fiatalságának titka.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.01.20.
Módosítva: 2023.01.20.
sztáranyuka fiatalság szexi titok alak

Csütörtök este, A helység kalapácsa film premier előtti bemutatóján Gubás Gabi egy testhez simuló szettben jelent meg, amikor kiválóan érvényesült elképesztően szexi alakja. Amikor fiatalságának titkáról kérdeztük a kétgyermekes színésznőt, meglepő dolgot válaszolt.

Gubás Gabi
 Merész, szexi szettje megmutatta Gubás Gabi elképesztő formáját Fotó: Szabolcs László

Azt szoktam mondani, hogy a férjem a titok 

– árulta el Gubás Gabi. – Az, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott házasságban élek, hála Istennek. Hú, nem is tudom, huszonakárhány éve vagyunk együtt. Szeretnek és én is viszontszeretek, ez mindenképpen jó! Ő természetgyógyász, mindent elmond nekem, amivel tudatosabban tudok étkezni, élni az életemet, ezáltal kicsit stresszmentesebben, mert amit lehet, kizárok!

Úgy tudni, nemcsak természetgyógyász, hanem sámán is a színésznő férje, aki nagyon sok embernek segít, sokakat gyógyított meg. A sztáranyuka is évek óta egy különleges, párja által összeállított diétán van. Ezenkívül pedig a szintén Attila által hidegen sajtolt növényi olajait szedi, amelyek belülről táplálják a szervezetet. 

 

Szexi alak, vasfogú szerep

Gubás Gabi azt is elárulta, hogy imád csúnya nőket alakítani a színpadon. De ebben a filmben is egy érdekes, vasfogú szerepe van.

„Az első kis meglepetés, amit ott megkaptam a ruhapróbán, az a bizonyos vasfog, amit igazából a jelmeztervező talált ki. De nagyon hálás voltam neki. Ugyanis én színpadon szintén ilyen karaktereket imádok játszani. Minél inkább elrugaszkodottabb tőlem, akár 75 éves öregasszonyt, vagy éppen egy 14 éves fogszabályzós kislányt, aki vérfertőzésben élt. Ezért lettem színésznő. Hogy a színpadon kivetkőzhetek magamból. És még azért is volt különleges ez a forgatás, mert a fiam is ott volt, statiszta volt benne!”

 





 





Ezeket olvastad már?
Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Ördög Nóra tüzes melltartóban hódít – Fotó

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Így él most Sub Bass Monster: 47 éves lett a legendás rapper!

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Erre senki sem számított! Szakmát váltott Harry herceg

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Emma Watson bevallotta: szexuális tanácsokat nyújtó weboldalra regisztrált

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás