Cserpes Laura édesapja elárulta: ezzel a tulajdonságával akasztja ki a lánya





Cserpes Laura és édesapja nem kis aggályokkal vágnak neki az Ázsia Expressznek. Elmondták, mitől tartanak a legjobban.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2024.03.22.
cserpes laura kaland Ázsia Express apa-lánya

Az ázsiai földrészre visszatérve hamarosan elindul az Ázsia Expressz új évadának forgatása. Ezúttal is nyolc kalandvágyó pár próbál szerencsét a Fülöp-szigetek és Tajvan mesés vidékén, hogy a megszokott, kényelmes életüket hátrahagyva megküzdjenek a tízmillió forintos fődíjért. Többek között Cserpes Laura is kipróbálja, hogyan boldogul készpénz, bankkártya és telefon nélkül. 

Cserpes Laura és Cserpes István
Cserpes Laura és édesapja együtt vágnak neki a nem mindennapi kalandnak Fotó: TV2

Cserpes Laura 

A kalandos útra pedig pedig nem más, mint édesapja, Cserpes István kíséri el. Az apa-lánya páros egy exkluzív interjúban beszélt az utazással kapcsolat érzéseiről.

Gyermekkorában sok mindent megéltem vele, most szeretném Ázsiát megélni vele” – kezdte az énekesnő.

Mikor először megcsörrent a telefonom ezzel kapcsolatban, akkor rögtön elkezdett járni azon az agyam, hogy ezt valóban be merjem-e vállalni. 

„Érdekes, mert rögtön apukám jutott eszembe, ha valakivel, akkor vele vágok neki. Szerintem fogalmam sincs, hogy mire vállalkoztunk így ketten” – mondta mosolyogva Laura, akitől édesapja vette át a szót, és elmondta, számára lehetetlen a lányának nemet mondani. Boldogan kíséri el gyermekét, és reméli, hogy sok közös élményt fognak szerezni a kalandos utazás alkalmával. Hiszi, hogy szórakoztató hetekben lesz részük.

Ázsia Expressz
Az Ázsia Expressz ötödik évadában, a verseny alakulásába most először a nézők is beleszólhatnak
Fotó: TV2

Nyolc éve győzködi édesapját, hogy kezdjen el sportolni

Aki már látta az Ázsia Expressz korábbi évadait, pontosan tudja, hogy a forgatás nagy részében maguknak kell megoldani az étkezés. Bevethetnek bármilyen rafinériát, hogy ételhez jussanak. Arról nem beszélve, hogy az idő az ellenségük, az győz, aki hamarabb célba ér. Ezért a cél érdekében gyakran erednek futásnak, és fizikailag is rendkívül megterhelő a gyaloglás, a stoppolás, és minden más, ami a versenyhez tartozik. Laura bízik abban, hogy édesapja a kint töltött idő után fittebben tér vissza Magyarországra.

Egy titkolt vágyam volt, úgy nyolc éve üldözöm apukámat azzal, hogy kezdjen el sportolni, figyeljen oda magára, mert szeretném, hogy az unokáit a diófa alatt majd nevelgesse. (…)"

Bízom benne, hogy szépen elindul ezen az úton. 

Már a felkészülés alatt azt látjuk, hogy odatette magát” – mondta Laura, aki azt is elárulta, attól tart a leginkább, ha majd egy légtérben kell aludnia apukájával, aki nagyon horkol. Persze Cserpes István is tudott néhány példát hozni arra, lánya mivel akasztja ki leginkább.

A türelmetlenségével, a gyorsaságával. Lesz olyan szituáció, amikor inkább álljunk meg, és gondolkodjunk – mondta István, akivel lánya is egyet értett, és hozzátette: „A lendületem nagyon ki tudja zökkenteni a nyugodt habitusából”.





 





Ezeket olvastad már?
Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás