Cserpes Laura vallomása: Egészen váratlanul érkezett az életembe...





Cserpes Laura legújabb videóklipjében párjával együtt szerepel. Az énekesnő lapunkkal megosztotta, óriási köztük az összhang, párja mindenben támogatja.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.12.08.
cserpes laura szerelem karácsony

A szerelem, az ünnepi időszak és a Disney-mesék varázslatos hangulatát idézi Cserpes Laura karácsonyi dala. Az énekesnő párjával közösen szerepel legújabb klipjében, amely szombaton, advent első vasárnapja előtt egy nappal debütált.

A szerelem és az ünnepi időszak varázslatos hangulatát idézi Cserpes Laura új dala (Fotó: Markovics Gábor)

Az előkészületek  

Lapunk felkereste Laurát az új dallal kapcsolatban, az énekesnő pedig elárulta, hogy egészen váratlanul érkezett az életébe maga a dallam, amelyen november elején kezdtek el dolgozni, a hónap végére pedig már le is adták a kiadónak. A dal hamar elnyerte mindenki tetszését, ami nem is csoda, hiszen varázslatos ünnepi hangulat és őszinteség árad belőle. 

Ez a harmadik karácsonyi dalom, és nagyon örülök neki, hogy ennyi embernek máris elnyerte a tetszését. Ez egy őszinte és igazi varázslattal teli dal, amely megmutatja, hogy a valódi örömök és boldogság a hétköznapi pillanatokban rejlenek

– árulta el az olvasóknak az énekesnő.

Nem akárki szerepel a videóklipjében

Laura nem csak egyedül látható a dalhoz készült videóklipben, párja is feltűnik mellette a képsorokon. Az énekesnő elárulta, annak ellenére, hogy a párja nem szeretne a nyilvánosság elé lépni, boldogan mondott igent a felkérésre, az arcát azonban nem látni a titokzatos férfinak.

Én szerettem volna, hogy vállalja a szerepet a klipben, mivel szerettem volna, hogy az a szeretettel teli energia, amit át szeretnék adni a hallgatóknak, valódi legyen. Szerencsére a párom nagyon jól érezte magát a forgatáson. Nem volt feszült, kényelmesen érezte magát, én pedig nagyon boldog vagyok, hogy elvállalta a felkérést

– mesélte az új karácsonyi sláger szerzője.

Párjával imádják az ünnepeket 

Laura elárulta, hogy már novemberben illatgyertyákkal és karácsonyi fényekkel hangolódik a közelgő ünnepekre, a fát pedig már december elején felállítják párjával, hogy minél tovább élvezhessék a szépségét.

A párom is nagyon szereti az ünnepek hangulatát. A díszítés leginkább az én feladatom, de azért ő is szokott segíteni benne

– zárta nyilatkozatát Laura, aki a karácsonyi családi ünnepségek után a szilvesztert munkával fogja tölteni, koncertjeire azonban párja is elkíséri majd.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás