Király-Virág Anita újra felszabadultan tud mozogni





Amikor egy nő édesanya lesz, kevesebb ideje jut önmagára. Király-Virág Anita azonban ezt nem bánta, annak viszont most nagyon örül, hogy újra tud mozogni a gyereke mellett.



Megosztás
Szerző: KN
Létrehozva: 2024.02.18.
Módosítva: 2024.02.18.
Király-Virág Anita testmozgás gyerek Király Viktor

Lassan négyéves lesz Király-Virág Anita és Király Viktor kisfia, Kolen. Az édesanyának emiatt sokkal több ideje jut önmagára, egy ideje például újra tud sportolni. A testmozgást különösen fontosnak tartja, emellett az egészséges táplálkozásra is kifejezetten odafigyel.

Király-Virág Anita
Király-Virág Anita az egész családja táplálkozására odafigyel (Fotó: Bánkúti Sándor)

Nagyon fontosnak tartom a prevenciót, vagyis a megelőzést. Az egészségünk az egyik legnagyobb kincsünk, és a testünk folyton jelez nekünk, ha valami belül nem jó. Táplálkozással is meg tudjuk előzni az egészségügyi problémákat, de a testmozgást is nagyon fontosnak tartom kezdte lapunknak Anita.

Király-Virág Anita számára a kardió a legfontosabb

Az édesanya hetente kétszer edz. Többnyire az otthonában, vagy edzőteremben mozog, ám ha jó az idő, akkor a szabadban is nagyon szeret sportolni.

A fiam, Kolen mellett pedig most már egyre jobban belefér az életembe a mozgás.

Hetente kétszer szoktam edzeni, általában otthon, de ha több időm van, akkor edzőteremben, ha pedig jó idő van, akkor elmegyek futni. A kardiós edzés számomra a legfontosabb magyarázta Anita.

Az édesanya kifejezetten szerencsésnek érzi magát, ugyanis a szülés után még vékonyabb lett, mint előtte bármikor. Ettől függetlenül a mozgásról nem szeretne lemondani, de amiatt sem panaszkodott, hogy amikor még kicsi volt a fia, kevesebb ideje volt mozogni.

Annyit futottunk, és futunk a mai napig a gyerek után, meg jövünk-megyünk állandóan, hogy már ez felér egy kardioedzéssel!

nevetett Anita.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás