Megmentették a házasságukat: így ápolja Anita a lábadozó Király Viktort – Fotó





Korábban sokat cikkeztek arról, hogy válságba került az énekes házassága. Most azonban úgy tűnik Király Viktor és Anita között minden újra a régi.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.01.24.
Király Viktor sérv Király Virág Anita énekes házasság

Nem indult könnyen a 2024-es, sokak által sorsfordítónak titulált év Király Viktor számára. Az énekest csütörtökön meg kellett operálni, méghozzá baloldali lágyéksérvvel, amit sokáig húzott, halasztott, azonban múlt hétre a beavatkozás már elkerülhetetlenné vált. 

Király Viktort meg kellett műteni
Nem indult túl fényesen 2024 Király Viktor számára Fotó: Máté Krisztián

Az operációra egy igényes budapesti magánklinikán került sor, és szerencsére jól sikerült

„Volt azért fájdalom tegnap este, és most is van. Két ember kellett, hogy kisegítsen a vécéhez, de szép lassan gyógyulok. Harcosként megyünk előre”

– kezdte az énekes a 24 órán át elérhető Instagram-sztorijában.

Felesége, Anita odaadóan ápolja 

Király Viktor azóta otthon lábadozik, ideje nagy részét az ágyban tölti, és még mindig az okozza neki a legnagyobb kihívást, ha ki kell mennie a mosdóba. Szerencsére, felesége, Király-Virág Anita is pontosan tudja, hogy az énekesnek ilyen állapotban még több törődésre van szüksége, mint általában, ezért hétfőn egy ínycsiklandozó fogással lepte meg. Olyan ebédet varázsolt Viktornak, amit a híresség az ágyból is el tud fogyasztani.

Király Viktort odaadóan ápolja a felesége
Király Viktort odaadóan ápolja a felesége, Anita Fotó: Instagram

Király Viktor és Anita megmentették a házasságukat

Tavaly év elején kaptak először szárnyra a pletykák, hogy válságba került Király Viktor és felesége, Anita házassága. A sztárpár eleinte tagadta a híreket, azonban pár héttel később az énekes elismerte, hogy tényleg vihar van az édenkertben, de küzdenek azért, hogy együtt maradjanak. Eleinte úgy tűnt, hogy sikerrel is járnak, azonban nyár végén már egyértelmű volt, hogy külön élnek, és válásról szóltak a hírek. Mostanában azonban úgy tűnt, mégis visszataláltak egymáshoz az egykori hősszerelmesek.

Bár egyikük sem nyilatkozik szívesen a magánéletéről, az, hogy Anita ennyire törődik most Viktorral, többet mond ezer szónál.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás