Kiderült, mi teszi boldoggá III. Károly királyt a rákdiagnózisa óta





A brit király egészségéért aggódnak világszerte. Kamilla támogató királyné elárulta, mi az, ami a nehéz időkben örömet szerez III. Károlynak.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.09.
Kamilla királyné rákdiagnózis III. Károly király

A világ figyelme a brit királyi családra irányult az elmúlt hetekben. Az uralkodó, III. Károly király egészségügyi állapotáért aggódnak. A királyt év elején prosztatamegnagyobbodással kezelték, és azóta kiderült, daganatot találtak nála. Felesége, Kamilla támogató királyné most elárulta, mi tartja férjében a lelket a diagnózis óta.

KAMILLA királyné; III. KÁROLY
III. Károly királynál rákot diagnosztizáltak, Kamilla most elárulta, mi tartja férjében a lelket azóta (Fotó: Frank Augstein)

„Nagyon meghatja az a rengeteg levél és üzenet

Kamilla, amíg tehette, a lábadozó Károly mellett maradt, ám azóta vissza kellett térnie hivatalos teendőihez. Csütörtökön a Salisbury katedrálisban egy jótékonysági koncerten jelent meg, ahol az aggódó kérdésekre válaszolva elárulta, hogy van most az uralkodó, és mi az, ami felvidítja a nehéz időszakban.

A körülményekhez képest rendkívül jól van. Nagyon meghatja az a rengeteg kedves levél és üzenet, amit a világ minden pontjáról küldenek neki. Ez az, ami most igazán boldoggá teszi

– idézte Kamilla szavait a People.

Kamilla olyan Károlynak, mint Fülöp volt II. Erzsébetnek

A királyi palota egyik bennfentese a People-nek igencsak elismerően nyilatkozott Kamilláról:

Kamilla ugyanúgy erős támaszként van jelen Károly életében, mint annak idején Fülöp herceg volt II. Erzsébetnek. Kamilla nagyszerű, bátorítja, biztatja őt, és segít neki elvégezni minden kötelességét.

Mivel a király egyelőre nem vállalhatja a közfeladatok ellátását, Katalin hercegné pedig várhatóan csak húsvét után térhet vissza – miután felépült a hasi műtétéből –, Vilmosra és Kamillára hárul a felelősség, hogy a monarchia arca legyen, és teljesítse a királyi család kötelezettségeit – számoltak be róla korábban.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás