III. Károly betegsége miatt tűzszünetet köt Harry és Vilmos?





Szakértők szerint a testvérek akár rendezhetik is a kapcsolatukat a válságos helyzetben. III. Károly beteglátogatása egy jó kiindulási pont lehet Harry és Vilmos békülésére.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.02.07.
Harry herceg Károly király betegség Vilmos herceg tűzszünet

A napokban Harry herceg hazatért, hogy édesapjával III. Károllyal legyen súlyos diagnózisa után. Apa-fia érzelmes találkozása után mindenki abban reménykedett, hogy Harry Vilmos herceggel is kibékül. Azonban Harry a 45 perces találkozás után újra repülőre ült, és visszatért Kaliforniába. Így sajnos kevés esélyt látnak a rajongók, hogy a testvérpár rendezi viszonyát. 

Harry herceg meglátogatta III. Károlyt
Harry herceg rögtön repülőre szállt, hogy meglátogassa édesapját, III. Károlyt. (Fotó: Doug Peters/EMPICS Entertainment)

III. Károly betegsége lehet Harry és Vilmos békülésének a kulcsa

Daniela Relph a BBC királyi tudósítója mesélt arról, hogy egyenlőre nincs jele annak, hogy Harry és Vilmos találkoztak volna a rövid látogatás alatt. Bár sógornőjét, Katalint sem látogatta meg Harry, aki jelenleg otthon, gyermekei körében lábadozik műtétje után. A szakértő azonban kijelentette, hogy Károllyal való találkozása is fontos lépés lehet. 

„Bár a kapcsolatuk nagyon feszült, sokat számít, hogy látták egymást. Mert nagyon keveset találkozhattak az utóbbi négy évben. Ellenben nagyon más, ha bátyjáról, a walesi hercegről van szó, Harry és Vilmos nem fognak találkozni" – idézte a Daily Mail Relph szavait.

Kelly Swaby, királyi történész azt mondta a Radio 4-nek, hogy egy ilyen családi vészhelyzet mindig jó esély a fegyverszünetre a családi konfliktusban. 

A királyi család, abban a pillanatban, hogy megkapta a szörnyű hírt, ugyanúgy vislekedik, mint az ország bármelyik más családja. Az egészségügyi rémhír egy fontos fordulópont, mert lehetőség a fegyverszünetre, vagy egy viszályos helyzet átértékelésére. Ezért úgy gondolom, hogy Harry herceg visszatérését az Egyesült Királyságba annak jeleként kell felfognunk, hogy talán lesz fegyverszünet egy ideig

 – mondta a királyi történész.

 





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás