Titok a múltból, Harry herceg gyermekkora óta irigy Vilmosra

A herceg már gyermekként is úgy érezte, hogy rá osztották az „árnyéktestvér” szerepét, akit mindig csak Vilmoshoz hasonlítgatnak.Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.01.17.
Módosítva: 2023.01.17.
árnyéktestvér Harry herceg Vilmos herceg versengés

A királyi család egykori segítője, Paul Burrell úgy véli, hogy Harry herceg sérelmei abból fakadnak, hogy olyan környezetben nőtt fel, ahol állandóan másodhegedűst kellett játszania Vilmossal szemben. 

Members Of The Royal Family Attend Events To Mark The Centenary Of The RAF
Harry gyermekkora óta úgy érzi, övé az „árnyéktestvér” szerep (Fotó: Max Mumby/Indigo)

A gyerekek közti ellentét még a vacsoránál is kiütközött a bennfentes szerint – írja a Mirror. Állítja, amikor Harry számon kérte, testvérének miért jut több a finom falatokból, dadájuk azt válaszolta, Vilmosnak többre van szüksége, egy napon ugyanis ő lesz a király.

Burrell úgy véli, hogy Harry közelmúltbeli viselkedésének nagy része abból fakadt, hogy gyermekkora óta versengenie kell testvérével. Míg Vilmos lehet kimért, addig Harry hercegnek hangosabbnak kell lennie és látványosabban cselekednie, hogy észrevegyék, hiába próbálták mindig csendre inteni. Miközben Burrell együtt érezte a herceggel, úgy véli, túl messzire ment a családjával szemben megfogalmazott kritikákkal.

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás