Igazi love story: Kamilla királyné egy napot sem bírt III. Károly király nélkül eltölteni





Még mindig dúl a szerelem Kamilla királyné és III. Károly király között. Öt évtized után is imádják egymást.



Megosztás
Szerző: mkb
Létrehozva: 2024.01.30.
Módosítva: 2024.01.30.
III. Károly király Kamilla királyné szerelem

III. Károly király és Kamilla szerelmét sokáig üldözte a közvélemény, sokan őket okolták Diana hercegné tragikus sorsa miatt. A mostanra királyi párrá avanzsált házasok között a jelek szerint még mindig dúl a szerelem.

KAMILLA királyné; III. KÁROLY
III. Károly király és Kamilla között még mindig dúl a szerelem / Fotó: Frank Augstein

Kamilla nem bírta Károly nélkül

A brit uralkodót nemrég megműtötték: jóindulatú prosztatamegnagyobbodása miatt operálták, ami után néhány éjszakát a londoni magánklinikán kellett töltenie. A People beszámolt róla, hogy felesége, Kamilla királyné 24 órán belül három alkalommal is tiszteletét tette lábadozó férje ágyánál. Úgy látszik, egy napot sem bírt ki szeretett másik fele nélkül.

Férfiakat ösztönzött Károly

Károly király azért állt nyilvánosság elé a kényes területet érintő problémájával, hogy felhívja a férfiak figyelmét a kivizsgálások fontosságára. Az NHS adatai szerint sikerrel járt, már most kimutathatóan többen jelentkeztek be ezzel kapcsolatos kivizsgálásokra, mint korábban.

Károly király
III. Károly király fontos ügy mellé állt / Fotó: AFP

Ötven éve tartó szerelem

A 75 éves Károly és a 76 éves Kamilla szerelme régóta tart: a tavaly királlyá koronázott kékvérű már a Diana hercegnével való házassága alatt is őt szerette. 1970-ben találkoztak először, s rögtön különleges vonzalmat éreztek egymás iránt. Végül elsodorta őket az élet, mindketten megházasodtak. A vonzalom azonban nem múlt el, két tönkrement házasság – és Diana halála – után 1999-ben vállalták fel kapcsolatukat, és 2005-ben össze is házasodtak.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás