Fontos döntést hozott Nagy Melanie: „ez nyithat új kapukat!”





Úgy tűnik, visszaül az iskolapadba G.w.M exbarátnője. Ráadásul Nagy Melanie nem akármilyen szakra szeretne jelentkezni…



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2024.02.01.
Módosítva: 2024.02.01.
Nagy Melanie egyetem tervek politika

Nagy Melanie hosszú ideig párja, G.w.M árnyékában élt”, hiszen elsősorban a két közös gyermekük nevelésével foglalkozott. Ám két évvel ezelőtt nagyot fordult vele a világ, egyedülálló édesanyaként – két gyermek mellett – újra munkába kellett állnia. Először a Rádió Dikh műsorvezetője lett, mellette sminkesként dolgozik, és a televízióban is láthatjuk a saját műsorában. Azt viszont kevesen tudják, hogy korábban egyetemi diplomát is szerzett, és a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként, diplomáciai területen dolgozott. Ráadásul most nagyon úgy tűnik, hogy ismét visszaül az iskolapadba!

nagy melanie
Nagy Melanie visszaül az iskolapadba (Fotó: Nagy Zoltán)

Nagy Melanie visszaül az iskolapadba

A gyönyörű édesanya Kembe Sorel podcastjében vallotta be, hogy hamarosan visszatér az iskolába, ugyanis szeretné folytatni a tanulmányait, és a jövőt tekintve sem rossz, ha képes több lábon állni. Azt azonban még nem döntötte el, hogy pontosan melyik szakot választja, hiszen időközben belecsöppent a média világába, ami szintén új kapukat nyitott meg az anyuka életében. Azt viszont tudja, hogy a nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként talán akkor járna a legjobban, ha a fejlesztéspolitikai menedzsmentet választaná.

„Én nagyon szerettem az egyetemi éveimet, de nyilván ez két gyermek és munka mellett most egy kicsit más lesz. Van két irány, ami érdekel, az egyik a média világa. Én két évvel ezelőtt belecsöppentem ebbe az egészbe, azóta próbáltam felvenni az ütemet és az iramot, de a szakmaiságban szeretnék még fejlődni.”

Ezért nagyon szívesen tanulnék kommunikációt, vagy pedig egy fejlesztéspolitikai menedzsment szakra jelentkeznék, ami jobban kapcsolódik ahhoz, amit korábban tanultam.

„Ugyebár én nemzetközi kapcsolatok szakértőjeként végeztem, ez pedig a mesterképzés lenne, ami az EU-s tanulmányok felé orientálódik, és azt gondolom, hogy ez nyithat új kapukat az életemben” – árulta el Melanie, aki hozzátette: büszke magára, hogy egyedülálló anyukaként sikerült idáig eljutnia, és a múltat a háta mögött tudta hagyni. 





 





Ezeket olvastad már?
Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás