„Jobb, mint Edina” – G.w.M-nek üzent az exe, Nagy Melanie?

Meglepő videóra bukkantunk a TikTokon Nagy Melanie-ról, aki egy szakítós dalt énekel a kamerák előtt. A kommentelők biztosra veszik, hogy exének, G.w.M-nek üzenhetett.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.07.20.
TikTok dal Nagy Melanie G.w.M Kulcsár Edina

Másfél éve már, hogy Varga Márk, azaz G.w.M hátra hagyta a családját és új életet kezdett Kulcsár Edina mellett. Mindeközben Nagy Melanie-nak a nulláról kellett újraépítenie magát, hiszen két kisgyermekkel maradt magára, ám mint kiderült, kemény fából faragták. Ma már sikeres vállalkozást vezet, ráadásul a saját műsora is debütált a televíziók képernyőjén. Mégis most sokan azt hiszik, hogy visszagondol még a gyermekei édesapjára...

Nagy Melanie dalban üzent volt szerelmének? Fotó: Markovics Gábor

G.w.M-nek üzent Melanie?

A TikTokon látott napvilágot egy felvétel, melyen Melanie egy „szakítós” dalt énekel. A netezőknek azonban nem csak a sztáranyuka gyönyörű hangja tűnt fel, de a szerzemény szövege is, amiről egyből a rapper jutott az eszükbe.

Mert a szívem téged szeret, bármi legyen, tudja meg az egész világ. Bolond vagyok, mert téged szeretlek, pedig tudom jól a választ, amit adtál te nekem. Bezárt kapukat hiába zörgetek, tudom jól, tiéd úgysem leszek. Legalább egyszer hallgass meg, s azután ígérem elmegyek. Légy boldog, én úgysem leszek 

– szólt a dal, majd az utolsó sor után Melanie gyorsan odabiggyesztette: „Dehogynem leszek”. 

A csinos sztáranyuka elszólásából mindenki arra következtet, hogy a dal valójában volt kedveséhez, G.w.M-hez szól, tekintve, hogy ő nélküle is boldog lesz. Véleményüknek pedig hangot is adtak a kommentszekcióban.

Azért a végén bevágta, hogy »dehogynem leszek«. Elárulta magát, G.w.M-re gondolt végig

– fogalmazott egy hozzászóló, majd arra is kitértek a TikTok felhasználói, hogy Melanie valójában mennyire tehetséges.

„Jobb hangja van, mint Edinának és G.w.M-nek együttvéve” – fogalmazott valaki, és megjegyezték azt is, hogy a rapper miért nem csinált közös dalt gyermekei édesanyjával. 

Milyen érdekes, G.w.M vele nem csinált zenét, de Edinával igen...

Te mit gondolsz, tényleg volt szerelmének üzent Melanie?

 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás