„Sz*r kezdés volt?” — leleplezte férjét a magyar énekesnő, egész megdöbbentő, hogy jöttek össze





Cseppet sem hétköznapi módon ismerte meg férjét Nagy Bogi. Az énekesnő most mesélt arról, hogy kerültek közel egymáshoz.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2024.01.10.
Módosítva: 2024.01.10.
Nagy Bogi férj ismerkedés énekesnő üzenet

Nagy Bogit szinte még gyerekként ismerte meg az ország Az ének iskolája című tehetségkutatóban. Az énekesnő fiatal kora ellenére is szép pályát futott be, a Csináljuk a fesztivált! zsűriszékében pedig megmutatta egy új oldalát.

Nagy Bogi
Nagy Bogi elárulta, hogy ismerte meg imádott férjét  (Fotó: Nagy Zoltán)

Bogi sosem tartozott azok közé, akik szívesen beszélnek a magánéletükről. Legutóbb akkor szólalt meg szerelmi életéről, amikor szakított Varga Szabival, Varga Miklós fiával. Az énekesnő azonban nem búslakodott sokáig, hamarosan újra bekopogott hozzá a szerelem. Új párját 2021 elején mutatta meg a nagyvilágnak, ám sokat nem árult el a civil fiatalemberről.

Eljegyzés New Yorkban, majd titkos esküvő

Bogi 2022 nyarán egy fotóval tudatta, hogy kedvese, Marcell romantikus körülmények között, New Yorkban, a Brooklyn hídon tette föl neki a nagy kérdést, amelyre az énekesnő igent mondott. 

Az viszont csak tavaly szeptemberben derült ki, hogy a fiatal és szerelmes énekesnő egy titkos esküvőn már ki is mondta a boldogító igent a nála 7 évvel fiatalabb vőlegényének, a 2024-es évet pedig egy dubaji álomvakációval indították, meglehetősen stílusosan. 

Csajozás a neten? Működik!

Bogi most egy Instagramon indított kérdezz-felelekben azt is kikotyogta (sőt, megmutatta), hogyan ismerkedett meg szíve választottjával. Nos, a rajongók joggal lepődtek meg!

Kiderült ugyanis, hogy Marci egy szép napon, teljesen ismeretlenül ráírt Bogira a Facebookon, és bár igyekezett összehozni egy frappáns csajozós szöveget, Bogi szerint ez annyira nem sikerült átütően.

Szuperek a dalaid, tetszik, ahogy énekelsz. Ezzel foglalkozol főállásban?

– igyekezett humorizálni Marci, majd biztos, ami biztos, feltette a kérdést:

Sz*r kezdés volt?

Nos, az énekesnő nem tagadta, hogy nem ez volt a legjobb szöveg, amivel megpróbálták elcsábítani. Marci azonban kitartó volt, az idő pedig őket igazolta, hiszen ma már férjként és feleségként élik a mindennapjaikat.

Nagy Bogi
Nagy Bogi megmutatta: ezt az üzenetet küldte neki Marci (Fotó: Instagram)

Bogi korábban evészavarokkal küzdött

Bogi korábban őszintén beszélt róla, hogy komoly testképzavarai voltak, nagyon elégedetlen volt az alakjával. Ám négy évvel ezelőtt megismerte Marcit, és minden megváltozott. A férfi ugyanis mindennap felhívja a figyelmét arra, milyen gyönyörű, ami sokat segített Boginak önmaga elfogadásában. 

Már általános iskolában is voltak pszichés tüneteim, ha nagy volt rajtam a nyomás.

„Ráadásul nagyon sokat használom a közösségi médiát, ahol mindenki tökéletesnek látszik. Az utóbbi időben azt vettem észre magamon, hogy stresszevő lettem.”

Egy-két hete bulimiás tüneteim vannak, van, hogy falási roham tör rám, ilyenkor mindent befalok, amit csak találok a kollégiumban, majd jön az elviselhetetlen bűntudat

– mesélte a Ripostnak Bogi még 2020-ban.





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás