Kiss Ernő Zsolt két születésnapot ünnepel!





Mindig szívesen beszél a szakmai sikereiről és családjáról a színész. Azonban van valami Kiss Ernő Zsolt életében, ami eddig sok embert összezavart, és ő maga is keveset beszélt róla.



Megosztás
Szerző: Magyar Adrián
Létrehozva: 2024.01.13.
Kiss Ernő Zsolt felesége család születésnap

Többen is rosszul tudják a színész születésnapját! Mint kiderült, annak idején hibásan írták ki Kiss Ernő Zsolt ezen adatát az egyik adatbázisban, emiatt időnként január elején is záporoznak a köszöntések.

Kiss Ernő Zsolt
Kiss Ernő Zsolt esetében a két szülinap nem drámai történetet takar - Fotó: Szabolcs László / hot! magazin

"Régebben valaki készített nekem egy Wikipédia-oldalt. Egész jól leírt benne mindent, kivéve a születési dátumomat:

június 10. helyett január 11. szerepel ott.

Akkor tűnt fel először, amikor hirtelen jött néhány köszöntés azon a napon. Először úgy voltam vele, hogy ki kellene javítanom, de aztán megbarátkoztam vele. Így nem tudhatom, mikor érkezik egy kedves köszöntés" – kezdte mosolyogva a színész a hot! magazinnak, akit a lánya és a felesége mindig mindenben támogat.

Kiss Ernő Zsolt néha csak sodródik az árral

Ernő idén lesz negyvenéves, de egyáltalán nem érzi magát annyinak, hiszen rengeteget tesz a fizikumáért és az egészségéért, és igyekszik megélni a pillanatokat.

Kiss Ernő Zsoltnak
Családja mindenben támogatja a színészt - Fotó: Markovics Gábor / hot! magazin

– Az utolsó másodpercig harminckilencnek tartom magam. Semmi bajom az idő múlásával. A kerek évfordulóknál általában számot vet az ember, hogy mik azok, amik bejöttek vagy mennyire elégedett az életével. Az igazi fordulópont szerintem a harmincas évnél jön elő. Szerencsére előre tervező vagyok, így a húszas éveim elején nagyjából próbáltam belőni, hogy mit szeretnék látni harmincéves koromra. Vizualizáltam egy családot és egy gyönyörű kislányt, ami megadatott nekem. De ehhez kellett az, hogy elfogadjam, hogy bejöjjenek a számításaim. Azt tudom tanácsolni, hogy nem szabad stresszelni: 

kell, hogy az ember néha engedje magát sodródni az árral.

Az ünnepléshez is teljesen máshogy áll az édesapa: nem azt nézi, hogy mekkora partit csapnak neki, hanem az a lényeg, hogy kik azok, akiknek ő igazán fontos.

– Jó néhány éve nem kerítek nagy feneket a születésnapoknak, egyelőre a negyvenedikre sem tervezek semmit. A kerek számokat azonban szereti az ember jobban megünnepelni azokkal, akik körülveszik – legyen az barát vagy családtag –, hogy lássa, kik vannak mellette igazán.

A vízcsapból is a reklámja folyt

A Jóban Rosszban sorozat mellett az egyik népszerű szálláskereső oldal arca is volt Ernő. A neve az évek alatt egybeforrt a hangzatos reklámfilmmel.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás