RETRO RÁDIÓ

Gáspár Virág elárulta, mikor szeretne gyereket

Gáspár Virág számára fontos a család, mégsem gondolkozik gyerekvállaláson. A húszéves lány tanul, bulizik és imádott kutyájával foglalkozik inkább.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.06.03.
Gáspár Virág család Győzike unoka

Meglepő kijelentést tett a jövőjével kapcsolatban Gáspár Virág. A lány, akinek a gyermekkorát tévénézők ezrei követhették végig, most talán élete legjobb időszakát éli, s úgy érzi, a boldogsághoz nincs szüksége gyermekáldásra sem.

Gáspár Virág és párja / Fotó: Nagy Zoltán

Győzike unokára vágyik

A húszéves lány nagy kanállal falja az életet: közösségi oldalaira hétről-hétre kerülnek ki fotók, amin barátnőivel bulizik menő helyeken, ráadásul nemrég néhány hetet Franciaországban tölthetett vendéglátói iskolája jóvoltából. Mindemellett van egy imádott kutyája is, akire négylábú gyermekeként gondol. Régóta van párja, Krisztián. Bár kapcsolatuk hektikus, év végén ugyanis minden jel a szakításra utalt, aztán a fiú mégis rendre feltűnt a családi képeken. Győzike korábban már elárulta, mennyire kedveli a fiút, s örülne, ha a veje, majd unokái édesapja lenne.

Virág nem akar anyuka lenni

Bár a gasztronómia iránti szeretetét örökölte édesanyjától, úgy fest, a családalapítás tekintetében nem az ő példáját követi majd. Bea ugyanis éppen ennyi idős, húszéves volt, mint most Virág, mikor megszületett az első gyermeke. Virágnak azonban még esze ágában sincs anyává válni, sőt, most úgy látja, soha nem szeretne gyermeket.

Erről közösségi oldalán, 24 óráig elérthető Storyban vallott, mikor egy követője megkérdezte, „mikor jön a gyerek?"

Nekem sose! Már van egy!

– válaszolt a lány, aki a szöveghez egy képet mellékelt kétéves, fehér havapoo kutyusáról, Louis-ról, utalva arra, hogy a szőrös kiskedvencre tekint csemeteként, s valójában nem vágyik gyerekre.

A kanyarban sincs unoka!"

Elhatározása egyébként nem újkeletű, Bea asszony már hónapokkal korábban, áprilisban arról vallott a Borsnak, hogy már szinte le is mondott arról, hogy nagymama legyen Evelin és Virág révén.

A kanyarban sincs unoka! Nincs kilátásban, hogy nagymama legyek… Aztán lehet, hogy egyszer csak meglepődök!

− fogalmazott Bea.

 

Ezeket olvastad már?
Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Radics Gigi visszavágyik a korábbi partneréhez: „Alig várom, hogy…”

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Oszter Alexandra maga rakja rendbe néhai édesapja birtokát

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Aurelio megmutatta kislányát: Sofia igazi kis hercegnő

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Szörnyű időzítéssel szakított Tom Cruise

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás