Till Attila megmutatta a többmilliós csúcskocsiját, ilyen autócsodát ritkán lát az ember

Till Attila az elektromos autók híve lett.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.21.
autó Till Attila Tilla

Az ország egyik legismertebb és legnépszerűbb műsorvezetője Till Attila, aki már számtalan produkcióban bizonyította a tehetségét a TV2 képernyőjén. Legutóbb a Sztárban Sztár leszek! 4. évadában tündökölt, és ott is rengeteg vidám pillanatot okozott a nézőknek a poénjaival, mókás beszólásaival, amikkel senkit sem kímélt.

Till Attila megmutatta a kocsiját / Fotó: MG

Till Attilának sokáig nem volt autója, de pár éve szerzett magának egy konnektorral tölthető hybrid kocsit, amiben volt benzines motor is. A híresség nemrég lecserélte a járművet egy teljesen elektromosra, és úgy tűnik, hogy nagyon elégedett vele, hiszen még videó is készült arról, ahogy bemutatja a járgányt.

Tilla egy többmilliós kocsicsoda mellett tette le a voksát, csak viszonylag ritkán láthatunk az utcán ilyen különleges járművet – ezt írta az elektromos autókkal kapcsolatban műsorvezető:

Nézzétek meg ezt a filmet, ha kíváncsiak vagytok én hogy vagyok az elektromos autókkal! (Amúgy remekül! 🙂 ) Előljáróban annyit mondanék, e-autót vezetek egy ideje és a korai félelmeim teljesen elmúltak!

Erről a felvételről van szó, itt lehet megtekinteni Till Attila csodálatos autóját, ami után biztos, hogy rengetegen megfordulnak az utcán:

 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás