Kiderült, mi köze a Reszkessetek, betörők!-nek a Valentin-naphoz





Idén decemberben több tévécsatornán is láthatjuk Kevint.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.12.16.
Reszkessetek, betörők! Valentin-nap karácsony

Minden idők egyik legnépszerűbb karácsonyi filmje, a Reszkessetek, betörők! idén is rengeteg magyar család számára kötelező program lesz az ünnepi időszakban. Szenteste 21 órakor, karácsony első napján pedig 15:50-től tűzi műsorára a TV2 Kevin McAllister kalandjait, ám akinek ez a két vetítés is kevés, az december 27-én a Mozi+-on 19 órától ismét megnézheti, hogyan jár túl egy kiskölyök két bűnöző eszén.

Reszkessetek, betörők! Kevin
Fotó: Disney

A Reszkessetek, betörők! népszerűségét jól mutatja, hogy a rajongók rengeteg érdekességet összegyűjtöttek már a filmről. Kiderült, hogy a filmben látható fejlövés esetében valójában odafestették a színész fejét eltaláló golyót, Macaulay Culkin egy olyan Playboyt lapozgat, melyben a meztelen nők idomait leragasztották, a filmbeli nagytesó barátnőjének fotója valójában egy lánynak öltöztetett fiúról készült.

Ám azt kevesen tudják, mi köze a Reszkessetek, betörők!-nek a Valentin-naphoz. Nos, a filmet 1990. február 14-én, azaz a Valentin-napon kezdték el forgatni és a stáb szinte napra pontosan három hónap múlva, 1990. május 16-án össze is pakolt.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás