A Playboy-villa sötét titkai: Hugh Hefner erőszakos múltjáról mesélt az ex-playmate - Videó!





A modell őszintén vallott arról, hogy milyen volt az élet nyolc éven keresztül a Playboy-mogul mellett, és elmondhatjuk, nem olyan csillogó, mint azt hisszük.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2021.12.09.
vallomás

Holly Madison a Hugh Hefnerrel való együttélésről és a Playboy-villa szigorú szabályairól beszélt a Secrets of Playboy című közelgő dokumentumsorozatban - írja a Daily Star.

A 41 éves ex-playmate elismerte, hogy folyamatos nyomás alatt érezte magát, hogy úgy nézzen ki, mint a többi „nyuszi,” és úgy, ahogy a Playboy-mogul szerette: hosszú, hidrogénszőke haj, tökéletes test, magassarkú, dögös ruhák.

Hugh Hefner szigorú szabályokat állított fel (Photo by Rachel Murray / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)

Holly, aki 2001 és 2008 között élt együtt Hefnerrel, így nyilatkozott: „Addig a pontig jutottam, hogy a nyomás hatására megtörtem, és úgy éreztem, pontosan úgy kell kinéznem, mint mindenki más.”

Annak érdekében, hogy visszaszerezze egyéniségét, a fotómodell úgy döntött, levágatja hosszú szőke tincseit és barnára festi haját. Ez a húzás kicsit sem tetszett a milliárdosnak, ezért durván ráförmedt a lányra.

„Ordibálni kezdett velem és olyanokat vágott a fejemhez, hogy ettől öregnek és olcsónak nézek ki” - idézte fel a szörnyű pillanatot Madison.

Szörnyű dolgokat kellett átélniük a playmate-eknek (Fotó: Getty Images)

A 48 éves ex-nyuszi Bridget Marquardtnak is hasonló emlékei vannak.

„Holly egyszer vörös rúzsban jelent meg, amitől Hef teljesen kiborult. Utálta a piros rúzst a lányokon, ezért megparancsolta neki, hogy azonnal szedje le” - emlékezett vissza a Playboy-villa lányai egykori szereplője. „ Nagyon frusztráló volt minden nap együtt élni vele, mind feszültek, depressziósok és szomorúak voltunk” - tette hozzá.

Madison már korábban is kiteregette a szennyest. A „Call Her Daddy” című podcastban elmesélte, hogy Hefner szobája olyan volt, mint maga a pokol, rengeteg videókazettával. Sokszor a lányok akarata ellenére kellett szexuális kapcsolatot létesíteni Hefnerrel, miközben ő levideózta az aktusokat.

„Borzasztóan megalázó volt, muszáj volt alkohollal és marihuánával elnyomni az érzéseimet, a túlélés érdekében” - vallotta be a modell.

Szigorú szabályok szerint kellett élniük

A villában élő lányoknak szigorú szabályokat kellett követniük. Minden nap legkésőbb kilenc óráig haza kellett érniük, nem lehetett más férfiakkal kapcsolatuk és ha Hefner azt mondta, akkor plasztikai műtéteken kellett átesniük, hogy „tökéletesek” legyenek.

Holly évekig küzdött depresszióval. Szabadulása óta boldog és teljes életet él, férjhez ment, született két csodálatos gyereke, de sajnos ahhoz, hogy teljesen ki tudja törölni a múlt emlékeit, időről időre muszáj róla beszélnie a nagyközönség előtt.





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás