Nézd a magyar sztár arcát: ennyire menő együtt szerepelni egy világsztárral!

Beszédes közös fotót tett közzé sokak kedvence.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2023.12.05.
László Boldizsár Plácido Domingó Magyar Állami Operaház

„Örömmel osztom meg, hogy a műsorváltozás kapcsán felkértek a Domingo-gálára az Operaházban. És hogy ez tényleg A végzet hatalma, mi sem bizonyítja jobban, hogy ebből a Verdi-operából éneklem két estén is Placido Domingóval Carlos és Alvaro duettjét”
– írta Facebook-oldalán László Boldizsár pár nappal ezelőtt. A sokak számára a Cotton Club Singersből ismert előadó évek óta operaénekesként is rendkívül sikeres és elismert.

20230624_Laszlp Boldizsar_MG_Ripost_015
László Boldizsár (Fotó: mw bulvár archív)

A változással, melyről így ír a a Magyar Állami Operaház, nemcsak László Boldizsár nyert életre szóló élményt, de minden bizonnyal a közönség is.

„Tájékoztatjuk tisztelt közönségünket, hogy a Plácido Domingo címszereplésével 2023. december 4-ére és 8-ra meghirdetett, koncertszerű Nabucco-előadás műsora helyett a világhírű spanyol művész a Magyar Állami Operaházzal egyeztetve színesebb, gazdagabb programmal lép a budapesti közönség elé. A két időpontban a közönség Nabucco-keresztmetszetet és Verdi-operagálát láthat Plácido Domingóval és a korábban meghirdetett operaházi szólisták fellépésével.
A koncert első felében a Nabucco kb. egyórás keresztmetszetének főbb szerepeit Plácido Domingo (Nabucco), László Boldizsár (Izmael), Sümegi Eszter (Abigél), Gál Erika (Fenéna) és Palerdi András (Zakariás) alakítják. Az est második felében részletek hangoznak el A végzet hatalma, a Don Carlos, a Macbeth, a Traviata, az Aida és A trubadúr című operákból. Közreműködik Plácido Domingo, Sümegi Eszter, Gál Erika, Sáfár Orsolya, László Boldizsár és Palerdi András. A Magyar Állami Operaház Zenekarát és Énekkarát (karigazgató: Csiki Gábor) Kocsár Balázs vezényli.”

S most jöjjön a közös fotó Plácido Domingóval és László Boldizsárral, melyet utóbbi osztott meg hétfő éjszaka a Facebook-oldalán! Bizony, a magyar művész arcáról egyértelműen leolvasható: ennyire menő együtt pózolni a világsztárral!

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás