RETRO RÁDIÓ

Halálfélelme volt a sztároknak! Pink és Placido Domingo is a legrosszabbtól tartott





Dwayne Johnson nemrégiben jelentette be, hogy az ő és családja koronavírus-tesztje is pozitív lett. Nem ő azonban az egyetlen sztár, aki elkapta a vírust. A Metropol összeállaításából kiderül, hogyan vészelték át a sztárok a nehéz időszakot.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2020.09.08.
Tom Hanks Dwayne Johnson Barta Sylvia Halálfélelem Pink Plácido Domingo

Dwayne Johnson: Még fegyelmezettebb lettem

A Szikla videóban számolt be követőinek arról, hogyan érintette családját a vírus és egyben figyelmezteti követőit is, hogy legyenek nagyon óvatosak. – Szeretném tudatni veletek, hogy három hete mind a feleségem, Lauren, mind pedig a két kislányom koronavírus-tesztje pozitív lett – kezdte Instagram-videójában Dwayne Johnson. – Nagyon nehéz időszakon vagyunk túl, de szerencsére már jól vagyunk. Szeretném, ha mindenki nagyon óvatos lenne, mert nem lehet tudni, kitől kapjuk el a vírust. Mi egy barátunktól kaptuk el, pedig mindannyian nagyon körültekintőek vagyunk. Eleve fegyelmezett ember vagyok mind a munkában, mind pedig az edzésben és a magánéletben is, de most talán még inkább az lettem, miután megküzdöttünk a betegséggel – tette hozzá a Szikla, akinek két kislánya mindössze öt- és kétévesek.

Tom Hanks: Vigyázzatok magatokra!

A színész és felesége, Rita Wilson osztották meg először a nemzetközi sztárok közül még márciusban, hogy pozitív lett a tesztjük. Tom Hanks épp Ausztráliában forgatott, amikor megosztotta követőivel a hírt. – Láz és fáradtság voltak a legfőbb tüneteim. Vigyázzatok magatokra! – írta akkor közösségi oldalán, azóta pedig már mindketten jól vannak.

Plácido Domingo: A legrosszabbra gondoltam

A 80 éves világhírű tenor nagyon megijedt, amikor kiderült, hogy elkapta a vírust. - Amikor megtudtam, hogy bennem van a vírus, a legrosszabbra gondoltam – mondta el egy olasz lapnak adott interjúban felépülése után Placido Domingo.

Pink: Sosem féltem ennyire

Az énekesnő és hároméves kisfia is átesett a betegségen. Pink az Ellen DeGeneres show-ban beszélt arról, hogy először Jameson lett beteg, 39 fokos lett a láza, és ehhez minden nap másik tünet párosult: volt hasmenése, gyomorfájdalma, száraz köhögése, torok- és fejfájása. Pink nagyjából egy héttel később kezdte magát rosszul érezni, egyik este biztos is volt benne, hogy meg fog halni, amikor asztmás rohamot kapott és elmondása szerint sosem félt még ennyire.

Barta Sylvia: Fel sem merült, hogy elkaphatom

Az 50 éves műsorvezető azonnal karanténba vonult, amint érezte magán a tüneteket. – Ízületi fájdalmaim és lázam volt, eleinte azt hittem, megfázás vagy influenza. Nem voltam külföldön, nem járok nagy társaságba, egészségesen élünk a családommal. Fel sem merült, hogy elkaphatom – mesélte a Borsnak Barta Sylvia, aki fél év után is küzd a tünetekkel: bőrelváltozásai lettek, de az idegrendszerét, emésztését és a légzőszerveit sem kímélte a vírus.





Ezeket olvastad már?
Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

Elárulta magát az imádnivaló magyar énekesnő? Kislányt hordhat a szíve alatt

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Soha életedben nem csillogtál még így!” – Tóth Gabi fotóval jelentette be a váratlan örömhírt, záporoznak a gratulációk

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

„Én nem bírom ezt tovább csinálni” – kamerák előtt omlott össze zokogva a TV2 sztárja – videó

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Tolvai Reni: Meztelenül érkeztem

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás