Jön a baba? Meglepő pletyka kapott szárnyra Kulcsár Edináról





Egy ártatlan fotó indította el a találgatásokat...



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.12.09.
Kulcsár Edina terhes G.w.M várandósság baba

Az a helyzet, hogy Kulcsár Edina bármit csinál, azt a rajongói árgus szemekkel figyelik... Így történt, hogy a szépségkirálynőről közzétettek egy edzés közben készült fotót a Redditen, amelyhez a következő kérdést mellékelték: Kulcsár Edina terhes?

Kulcsár Edina
Kulcsár Edina valóban babát vár? (Fotó: YouTube)

„Nemrég született Amara...”

Nem ez az első alkalom, hogy a rajongók látni vélik Edinánál a következő babát. Még azelőtt, hogy G.w.M-mel bejelentették volna közös gyermekük érkezését, többször is pletykáltak arról, hogy a szépségkirálynő várandós lehet. Most, hogy májusban megszületett Amara, csak hét hónapnak kellett eltelnie, hogy ismét beinduljanak a találgatások.

Edina ezúttal egy edzésen készült fotóján lett gyanús a követőinek, egyesek ugyanis látni vélik, hogy a sztáranyukának kerekedik a pocakja. Nos, ők feltehetően nem gondoltak abba bele, hogy egy év sem telt el a kicsi Amara születése óta, azaz Edina sem nyerhette vissza még a régi formáját. Amellett sem mehetünk el szó nélkül, hogy az egykori szépségkirálynő három gyermek után is ilyen jó formában van, sokan örülnének, ha így néznének ki, mint ő. Ezzel a kommentelők is egyetértenek.

„Nagyon nem kedvelem Edinát, de az, hogy három gyerek után ilyen hasa van, teljesen normális. Én két gyereket szültem kis korkülönbséggel, és annyira szét van nyílva a hasizmom, hogy vannak napok, amikor simán terhesnek nézek ki. Persze plusz kiló is van rajtam sajnos, de ez benne van a pakliban” – írta valaki.

Szerintem tök normális a hasa, nemrég szült. Elvileg kilenc hónap, mire visszaáll normál állapotba. Ha meg mégis várandós, akkor szerintem az még nem lenne akkora, hogy látszódjon

 – fogalmazott egy másik kommentelő.

„Két gyerek és ebéd után simán úgy nézek ki én is, mintha jönne a harmadik. Nemrég született Amara, simán maradhatott még pocakja. Azért öt éven belül három gyerek a legjobb genetikával rendelkező nőn is nyomot hagy – védte meg Edinát egy másik anyuka, tehát nyugodtan kijelenthetjük, hogy Edina és G.w.M valószínűleg nem a második gyermeküket várja.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás