„Földre szállt angyal” – Kulcsár Edina pici lányának külsején hüledezik mindenki – Fotó

Kulcsár Edina friss fotót osztott meg kislányáról, Amaráról, de sokan alig hiszik el, hogy ő ugyanaz a gyerek, aki nemrég címlapon volt.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
Kulcsár Edina Amara baba kislány

Hosszú idő után újra közös fotót osztott meg kislányával Kulcsár Edina. A kis Amara tündérien néz ki.

Kulcsár Edina és G.w.M
Kulcsár Edina és G.w.M kislánya tündéri Fotó: Szabolcs László

Földre szállt angyalkám

– írta a kép mellé a büszke édesanya, amit ide kattintva tudsz megnézni. A baba láttán sokan nem tudták magukban tartani a véleményüket.

Úristen, de gyönyörű

– fogalmazott egy kommentelő. Egy másik azt írta:

Nagyon édes baba!

Voltak azonban olyanok is, akik nem ismertek rá Amarára, akit Kulcsár Edina és G.w.M először egy magazin címlapján mutatott meg a nagyközönségnek. 

Ez ugyanaz a gyerek, aki valamelyik pletykalapban volt?

– tette fel a kérdést egy hozzászóló. Volt, aki retusálással vádolta a sztárszülőket, de Kulcsár Edina gyorsan pontot tett a találgatások végére.

A kisbaba nem volt retusálva! Ugyanaz a gyerek, csak éppen kisebb volt és ebben a korban elég gyorsan változnak a gyerekek! Legalábbis nálam mindegyik gyermekemél ez így történt! Ez az egyik! A másik: Az egy fotózás volt. Mások a fények, nyilván sokkal jobbak, mint egy szűrt fénnyel megvilágított rendezvényen, szóval az összes vonás szépen látszik és még sorolhatnám. Szívesen belemegyek, de egyáltalán kell? Kiteszek végre egy képet a kislányommal és ezzel kell foglalkozni? Azért valljuk be, hogy ez elég elgondolkodtató!

– fakadt ki Edina a hozzászólások között. Hozzátette, majd előkeresi a nyers képet, amin sem fények, sem retusálás nem történt még, és elküldi az illetőnek, hogy lássa, a gyereken nem történt retusálás. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás