Turistabusszal ment nászútra Dombóvári Vanda

A műsorvezető még az esküvőjén fogadta meg férjével, hogy a gyerekeket is elviszik a nászútra. A görögországi kiruccanásra azonban nem mindennapi módon jutottak el, 16 órát utaztak, busszal...Megosztás
Szerző: Anomália
Létrehozva: 2023.11.10.
férj oltár busz nászút

Élete egyik legboldogabb időszakát éli Dombóvári Vanda, aki szeptemberben mondta ki a boldogító igent, és azóta is repes a boldogságától. Vanda elmondta, egy álomszerű, kristályos esküvői ruhában mondott igent élete szerelmének, ami nem igényelte az ékszereket, olyan szép, ragyogó volt már önmagában is. 

Dombóvári Vanda
Vanda és családja 16 órán át zötykölődtek a buszon (Fotó: YouTube)

Kisfia elkísérte az oltárhoz, és a nászútjára is

Miután Dombóvári Vanda édesapja már nem él, a kisfia a legközelebbi férfi hozzátartozója, ezért arra a kedves elhatározásra jutott a párjával, hogy gyermekeik oldalán vonulnak az oltárhoz. A tévést Gergő kísérte, szíve választottját, Jánost pedig előző kapcsolatából született három tündéri kislánya. 

Életem egyik legszebb napja az volt, amikor megszületett a kisfiam, illetve az, amikor férjhez mentem

– idézte fel a Sláger FM-en esküvője megható momentumát a műsorvezető, aki a nagy esemény után egy cseppet sem klasszikus nászútra ment a férjével.

„Nem egy szokványos nászút volt ez, hiszen ezen a gyerekek nem nagyon szoktak részt venni, de mi pontosan így, velük terveztük. Görögország volt a cél, ahova busszal mentünk. Egyrészt, mert költséghatékony ez az utazási forma. Másrészt, mert az egyik gyerek nem szeretett volna repülőre ülni. Azért azt a 16 órás utazást megemlegettük

– árulta el nevetve Dombóvári Vanda, hiszen a nászútját az ember általában nem a családdal és nem egy turistabuszon utazva képzeli el. Vandáék máshogy döntöttek, és nem bánták meg a majd’ egész napos zötykölődést sem. A műsorvezető egyébként is naponta szeli a kilométereket, hiszen kétlaki életet él.

Gyula és Budapest között ingázom, amit már megszoktam. Nekem ez a 250 km már-már rutin, a mindennapjaim része

– árulta el vidáman a műsorvezető. 

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás