Sok időt szánnak most egymásra Zámbó Krisztiánék

Krisztián és Zsuzska jól megvannak. Sok időt próbálnak együtt tölteni, heti egyszer legalább aktív programot is terveznek maguknak. Emellett pedig már a karácsonyi időszakra is készülnek, azaz inkább csak Zsuzsi, Krisztián szerint ugyanis még korai november közepén telerakni a lakást ünnepi díszekkel.Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.19.
Zámbó Krisztián Zámbó Jimmy Takács Zsuzsi karácsony

Krisztián és Zsuzska az elmúlt időben, főképp munka miatt kevés időt tudtak együtt tölteni. Bár a pár már jó ideje újra teljes harmóniában működik együtt a korábbi labilis helyzet után. Az elmúlt pár hónapban mégse tudtak elég időt szánni egymásra. Zsuzska a Metropolnak elmondta, hogy most ezt minden erejükkel próbálják bepótolni: 

Heti egyszer biztos elmegyünk valahova, moziba, vacsorázni, sétálni.

A szerelmes pár különösen szeret programozni, aminek Zsuzska nagyon örül, ugyanis kiskorában is ehhez szokott. Egyedüli gyerekként szülei sok programra elvitték, az aktív időtöltés nagyon fontos szerepet kapott a családjukban. Így a fiatal nő számára akár egy rövid kirándulás is fontos emlékeket ébreszt fel. 

Krisztiánnal szinte egész nap együtt vagyunk. Csak a hétvégék alakulnak néha máshogy a fellépések miatt

– mondta Zsuzsi a Metropolnak. 

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián és párja próbál sok időt együtt tölteni Fotó: Móricz István

Náluk már karácsony van! 

A Zámbó házaspár otthona már tele van karácsonyi díszekkel, ugyanis Zsuzska a halottak napja után rögtön elkezd készülődni az ünnepi időszakra. 

Vágyok ilyenkor már a karácsonyi hangulatra, ezért telerakom a lakást díszekkel. Ettől viszont Krisztián hülyét kap!

– viccelődött, majd a náluk rutinszerűen bevált menetrendről is mondott pár szót. Zsuzska ugyanis úgy gondolja fontos, hogy 24-én este csak kettesben legyenek párjával, a többi napot már szívesen szánják a tágabb családra. Idén például Balatonra utaznak le ketten, majd külföldre mennek Krisztián családjával. 

Takács Zsuzska már most készül a karácsonyra Fotó: Instagram

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás