Takács Zsuzska meglepően vallott Zámbó Krisztiánnal való szakításáról





Nem bír a ruháival Takács Zsuzska. A modell őrületbe kergeti kollekciójával az édesapját, de Zámbó Krisztiánt is, akivel – Zsuzska szerint – talán nem lezárt még az ügyük...



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.02.16.
zámbó krisztián szakítás Takács Zsuzsanna

Legszívesebben külön házat venne csak a ruháinak Takács Zsuzsanna. Zámbó Krisztián modell exe belakja az egykori gyerekszobáját, ám a gardrób kapacitása kevésnek tűnik.

A Ripostnak nyilatkozva a divatbolond modell elárulta, lecseréli a ruhatárát a tavasz közeledtével, de a cuccolás elsődleges oka inkább a szakítása Zámbó Krisztiánnal. A fiatal lány bizakodó a folytatást illetően, a lapnak így fogalmazott:

Nyilván van ez az ügyünk Krisztiánnal, ami vagy végleges, vagy nem” – fogalmazott sejtelmesen.

A divatos hölgy tehát reménykedik a folytatásban, ami nem meglepő, hiszen kapcsolatuk több mint tíz éve alatt számos alkalommal szakítottak „végleg”, majd jöttek össze újra mégis. Bár Krisztián elhatározása a közösségi oldalain tett kiírásai alapján véglegesnek tűnik, addig Zsuzska nem adta fel a reményt. 

Tavaly nyári szakításuk után például kifejezetten jóban maradtak, olyannyira, hogy egykori menyasszonya ápolta az énekest, mikor magas lázzal küzdött, azután pedig a koncertjére is elkísérte Krisztiánt. Majd ha már vidéken voltak, néhány napot el is töltöttek ott, de mint mondták, kizárólag csak barátként. 

Hogy ezúttal is normalizálódik-e a kapcsolatuk, az egyelőre a jövő kérdése. Most mindenesetre Zsuzska visszaköltözött a családja házába, a régi szobájába, az elmúlt napokat pedig temérdek sok ruha között töltötte. És még nincs vége: a cuccai jó része még mindig Krisztiánnal közös otthonukban van.

Igazi Skorpió vagyok, nagyon nehezen válok meg attól, ami az enyém. Ennek ellenére jó adag ruhától el fogok köszönni, egy részét eladományozom, és az online ruhaárusítást is kipróbálom” – határozta el magát Zsuzsi.





 





Ezeket olvastad már?
Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Kitálalt szakításáról Trokán Nóra

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Közölték vele, hogy öt éve van hátra: elhunyt a fiatal TikTok-sztár - Videó

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás