Kemény szavak – Kulcsár Edináék házasságáról kérdezték a pszichológust





Bár Kulcsár Edina büszkén vallja, G.w.M élete szerelme, de hogy látja mindezt a sztárpár családi reality-je alapján a pszichológus?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.11.28.
Kulcsár Edina G w M pszichológus

Többet kapnak az előfizetők Kulcsár Edina és G.w.M családi reality-je révén, mint amennyit szerettek volna?! A sztárpár magánéletébe bepillantást engedő tartalmak ugyanis nem egy rajongó számára kiábrándítóak, sőt: mind többen igyekeznek felrázni az egykori szépségkirálynőt: nincs jó helyen a rapper mellett. A hozzászólók szerint G.w.M előszeretettel beszél olyan stílusban a feleségével, amit egy szerelmes, de egy szerető férj sem nem engedne meg magának. Bár elképzelhető, hogy a zenész poénnak szánja a szavait, azok a kívülállók számára olyan kemény beszólások, amik lelki sebeket okozhatnak Kulcsár Edinának.

Nem minden rajongó találja viccesnek G.w.M megnyilvánulásait, még ha a rapper esetleg poénnak is szánja azokat (Fotó: Szabolcs László)

A hot! magazin mindezek kapcsán kérte ki egy szakember véleményét, akinek szavai bizony az aggódó rajongókat igazolja.

„A humor egy szubjektív dolog, és mindenkinek más a tűréshatára. Azonban az könnyen eldönthető, hogy mit illik mondani egy nőnek és mit nem, pláne ha a párunk, a feleségünk, a gyermekünk anyja. Ha valakit királynőként kezelünk, akkor abban a szeretet, a tisztelet és a hódolat viselkedési formák szerepelnek, nem a kritika, a bántás és az alázás. Tehát nem illik így viselkedni egy nővel, ahogyan ebben a videóban tette G.w.M” – mondta a hot! magazinnak a szakember.

Kérdés persze, hogy Edinának tényleg nem tűnik fel mindez vagy direkt nem akar róla beszélni? A pszichológus válasza ismét elgondolkodtató.

„Ha szeretünk valakit, hajlamosak vagyunk máshogyan látni a kapcsolatunkat. Leginkább a nőkre jellemző, hogy nem látják reálisan a másik embert, de még önmagukat sem.”

A teljes cikket keresd a szerdán megjelenő hot! magazin legfrissebb számában, valamint a BorsOnline-on!





 





Ezeket olvastad már?
Felgyújtották Tilli Mariannt

Felgyújtották Tilli Mariannt

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Megszakad a szív: így ünnepelte Nótár Mary az anyák napját

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Elképesztő, mire képes Csuti a kislányáért!

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás