Igazak a pletykák Kiszel Tünde lányáról?





Régóta terjednek a pletykák Donatelláról és Dénesről, a Dancing egyik párosáról, amire most Kiszel Tünde is reagált. Úgy tűnik, Doni édesanyja a legnagyobb rajongója lánya táncpartnerének, és boldog, hogy megismerhette a fiatal srácot. Mindig ámulattal csodálja őket a színpadon, és a médiában is folyamatos elismerését fejezi ki. De Kiszel Tünde mit szól a páros összeboronálásához?



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.14.
Dancing With the Star Doni dwts Kiszel Tünde

A Dancing with the Stars egyik párosa látványosan közel került egymáshoz. Kiszel Tünde lányáról, Hunyadi Donatelláról és Bődi Dénesről van szó, akik között a képernyőn keresztül is érezhető a szenvedély. Viszont arról csak találgatások folynak, mi lehet igazából a két fél között. Korábban még egy képet is közzétettünk, ahol Doni és Dini szinte csókot vált egymással. A műsor nézői sem gondolják, hogy a páros között csak barátság lenne, sőt egyre több fanoldal is létrejött már a médiában, ahol lelkesen összeboronálják őket. 

Kiszel Tünde minden adás után Instagramon posztol a lányáról és táncpartneréről. A hétvégén még fanoldalak videóit is továbbosztotta, ami miatt a Metropol arra következtetett, hogy talán igazak a pletykák, és több ez a kapcsolat barátságnál. Az édesanya ellenben ezt finoman megcáfolta. 

Nagyon kedvelem Dinit, és szerencsére jól működik a kémia közte és Donatella között, de csak a táncparketten

– állította Kiszel Tünde a Metropolnak. 

Donatella és Dénes a Dancing with the Stars színpadán (Fotó: SZL)

Örül, hogy megismerte Dinit 

Tünde különösen örül az ismeretségnek, mert kedves, jó kiállású férfinak tartja Dénest. Szereti nézni, ahogy lányával együtt táncolnak, így ha teheti – azaz eddig szinte minden alkalommal – személyesen vesz részt a Dancing with the Stars élő adásain. A nézők soraiból szurkol Doninak és Dininek, utána pedig a kulisszák mögött is gratulál a népszerű párosnak. Előző Instagram-posztjában így fogalmazta meg elismerését: Tele van a szívem hálával és szeretettel! Donatellám, büszke vagyok rád és nagyon szeretlek!

 





 





Ezeket olvastad már?
Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Tündéri fotó, ilyen nagyra nőtt Berki Mazsi kislánya

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás