Kamerák előtt buktatta le párját Hunyadi Donatella





Nehéz helyzetbe hozta partnere Hunyadi Donatellát: Bődi Dénes a legrosszabb pillanatban sírta el magát. Donatella eddig nem hallott titkot mesélt el a Dancing with the Stars színfalai mögül.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.10.
Hunyadi Donatella Bődi Dénes sírás Dancing with the stars

Mókás játéknak indult: egy titok leleplezésével végződött Hunyadi Donatella és Bődi Dénes interjúja. A Dancing with the Stars amatőr versenyzője arcpirító titkot árult el profi táncos tanáráról.

Hunyadi Donatella és Bődi Dénes nagyon jól megtalálta a közös hangot parketten és azon kívül is – Fotó: Bors

Szerelmespárok kedvenc játékát próbálták ki

Donatella és Dénes, vagy ahogy magukat emlegetik, Doni és Dini között nagyon jó az összhang a táncparketten és azon kívül is. Bár azt tagadják, hogy szerelem szövődött volna köztük, most egy esküvőkön gyakran előforduló játékban próbálták ki magukat. Kérdéseket tettek fel nekik, ők pedig rózsaszín és kék színnel ellátott pálcákkal jelezték, melyikükre jellemzőbb az adott tulajdonság.

Már az első kérdés kifogott rajtuk: ki a makacsabb? Dénes a rózsaszín, Donatella pedig a kék pálcát emelte fel…

Ha feszkó van köztünk, ami ritkán fordul elő, akkor aki nehezebben nyit utána a másik felé, hogy beszéljük meg, bocsánatot kérjen: az inkább Dini” – érvelt a Zeneakadémián végzett lány, aki ezzel meggyőzte párját.

„A táncunk előtt öt perccel jött rá a sírásgörcs"

És hogy melyikük az érzékenyebb? Mindketten a rózsaszínt mutatták, tehát Donatellát vélték annak. Bár nagy volt az egyetértés, a tánctanonc lány felfedett egy titkot egy korábbi produkciójukkal kapcsolatban.
Tényleg én vagyok az érzékenyebb, de azt sosem felejtem el, hogy a harmadik adásban, az Emlékek éjszakáján édesanyáinknak táncoltunk. Én rengetegszer sírtam Kovács Kati Úgy szeretném meghálálni című számán, meg az egész szituáción, míg Dini egyszer sem sírta el magát.”

Aztán az előshow-ban, a táncunk előtt öt perccel jött rá egy olyan sírásgörcs, meg roham. Én meg néztem, hogy: most sírsz?! Ezt a pillanatot választottad erre?! De nagyon aranyos volt, én akkor jöttem rá, hogy Dini is ugyanolyan érzékeny, csak jobban tartja magát, én meg mindig el tudom sírni magam…

– árulta el Kiszel Tünde lánya.

Az édesanyjának, Kiszel Tündének szóló érzelmes produkció miatt Donatella sokszor elpityeredett. Táncpartnerét csak egyszer kapta el a sírás: a lehető legrosszabb pillanatban... – Fotó: MK

Realitybe vágyik Dénes

A páros a TV2 kis videójában arra is felelt, melyikük illene inkább egy valóságshow-ba. A válasz egyöntetűen Dénes volt, aki elismerte:

„Pont nézem az Ázsia Expresszt, és annyira el tudnám képzelni, hogy én is csináljam. Mondjuk Tóth Katica kolleginámmal, ugyanis ő is nagyon menne. A kívülről látottak és elmondottak alapján érdekes lehet, kíváncsi vagyok, mit hozna ki belőlem egy ilyen kihívás.”

 





 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás